Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyedül jobb vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül jobb vagy inkább együtt élnél valakivel, és kivel, esetleg több emberrel, barátokkal?

Figyelt kérdés
nov. 27. 11:44
1 2 3
 21/24 horex ***** válasza:

19/

Ez nem a klasszikus egyedüllét, van családod, van akikhez fordulhatsz gond esetén, van aki felhív vagy te hívhatod őket

dec. 1. 09:16
 22/24 anonim ***** válasza:
86%

18,

A kérdésben együttélésről volt szó, nem pedig arról, hogy teljesen izolálod magad a társadalomtól.

Hogy a kérdésre is válszoljak:

Ha találsz olyan embert, nyilván az együtt élés sem teher. Ha nem, és még otthon is azzal kell foglalkoznod, hogy hogy "viselkedj", hogy a veled együttélőnek is elfogadható legyen... hát inkább vagyok egyedül.

Pl elég stresszes 1 (több) hónapon vagyok túl, tegnap egy kicsit kiakadtam. Nem sok mindennek örültem annyira, mint annak, hogy aznap egyedül voltam a lakásban, és nem kellett még azon is gondolkoznom, hogy vajon mit szól a másik ehhez.

dec. 1. 10:53
 23/24 Fanta ***** válasza:
Kinek így, kinek úgy a jobb, ez az ember beállítottságától függ! Aki egoistább, az túlságosan jobban szereti önmagát, mintsem alkalmazkodjon valakihez! Aki pedig túl jó szívű, az mindenkit megsajnál, könnyen beleszeret bárkibe, még ha az illető esetleg megalázza, bántja! Két véglet. Itt is az egyensúly a legfontosabb, mint mindenhol! Arany középút! Szeresd is önmagad, de tudjál önzetlenül adni magadból, ha kell! Visszatérve a kérdéshez: mindenki az igényeihez képest választ. Egy "kövér disznó" is tud édes mackó lenni, a belső számít alapból! Az összes többi csak körítés!
dec. 3. 13:59
 24/24 anonim ***** válasza:
86%
Már többx feltették itt ezt a kérdést,és mindig boldogan válaszolom,sőt beleordítanám a világba,h IMÁDOK EGYEDÜL ÉLNI!!Alig vártam érettségi után,h anyám végleg összeköltözzön a nevelőapámmal,és ott maradhassak egyedül a belvárosi lakásunkban,ahol azóta is élek,és nem tudom megunni,h minden közel van,bármikor elmehetek bulizni v a barátaimmal kajálni,mert max20perc és otthon vagyok.Mindig is nagy v a szabadságvágyam,és az az igazság,h senkit nem tudok hosszú távon elviselni.Imádom,h ha hazamegyek azt csinálok,amihez csak kedvem van-miután elláttam a 4cicám,mert őket imádom,és őket nem is lehet megunni!:)-,és azt is nagyon imádom,h senkinek nem kell elszámolnom az időmmel,azt nézek a tvben,amit csak akarok,akkor csinálok rendet,amikor időm van rá,és nem kell senkinek a sirámait hallgatni.Lehet,h az ember társas lény,de akkor én vagyok a ritka kivétel,mert én a szabadságom és függetlenségem senkiért nem adnám fel!
dec. 5. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!