Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szólnátok egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Ha lenne a párotoknak, (akivel már sok éve együtt vagytok), az előzö kapcsolatából gyerekei vagy unokái, és a férjetek feltünően különbséget tenne közöttük. Ti ezt elnéznétek szó nélkül, vagy normális az hogy engem ez borzasztó mód zavar?tegnap 21:18
1/8 kis kolbász válasza:
Nem kellett volna fűvel fával b@szni
2/8 anonim válasza:
Akkor is szóvá tenném, ha mindkettő saját gyerek lenne... Felnőtt embernek ilyet nem szabadna csinálnia.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert itt ki bszott fűvel fával? :D
tegnap 21:28
4/8 A kérdező kommentje:
2# Ha közös gyerek lenne, akkor ez egyértelmü. De én úgymond nem vagyok nekik senkijük.
Viszont mint kivülálló zavaró tud lenni bizonyos alkalmakkor. Pedig már próbálkoztam valahogy közelebb hozni őket egymáshoz.
tegnap 21:30
5/8 anonim válasza:
A saját gyerekével szemben mindenki különbséget fog tenni. Ha a te gyereked és a párod gyereke összeveszik te kinek a pártjára állnál szíved szerint?
Elfogadod, ha a párodnak van gyereke, de attól még nem leszel az apja.
6/8 anonim válasza:
5 a párja gyerekeiről beszél a kérdező..
Valahogy szóvá tenném igen, mert nem lesz jó vége.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyerekem!
Csak a páromnak az előzö kapcsolatából. Lehet ez nem volt egyértelmű. Ő a két saját gyereke között tesz különbséget.
Az a baj én is folyamat szóvá teszem és mi veszekszünk ezen. :D
tegnap 22:02
8/8 anonim válasza:
#7 a véleményed mond el, de bele ne szólj. Ha ő másképpen akarja, akkor tegye úgy - az ő gyerekei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!