Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordított helyzetben mit szólnátok ehhez?
Ilyenkor örülök, hogy az én párom nem ilyen. Nagyon nagyon sajnálom az összes olyan nőt, akinek ilyen férfi jutott, és szenvednie kell mellette. nem, nem is kell. El tudod hagyni!!
Pff..ne hogy már...
"a szemetek előtt két nővel történő egyértelmű megcsalás fölött is (némi hiszti tettetésével) simán szemet hunytok,"
Te tisztára h..lye vagy! Annyira süt belőled a megkeseredettség, a rosszindulat, hogy az már fájdalmas.
Hol megcsalás az, hogy egy verseny résztvevőit fotózzák? Ember, az eszed a béka s..gge alatt van?
Hűséget fogadunk és nem vakságot!
Csak a hisztis p..csák problémáznak ezen a dolgon!
Én azért annyival kiegészítem az álláspontomat, hogy ha a párom férfiakat fotózgatna mellettem, akkor szintén mehetne isten hírével.
"Hűséget fogadtunk, nem vakságot."
Nem a hűség megszegése itt a probléma, hanem a tisztelet teljes hiánya. Számomra megalázó lenne és kinek van olyan nőre szüksége, aki megalázza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!