Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordított helyzetben mit szólnátok ehhez?
Teljesen nem értem az összefüggésedet a válaszomra.
Ez hogy jön ide?
Ki aláz meg kit?
Nem lenne a párom ezek után. A párom nem egy pattanásos szűz, nem állna neki bikinis csajokat fotózgatni a haverjaival (ők sem azok :D), a szépségversenyt meg lehet nézni, ez oké de a többi része szánalom. Természetesen magamra sem hagyna szó nélkül egy idegen hotelban, hogy aztán el se lehessen érni.
Simán szakító ok ez az egész hétvége.
#11 -
te írtad: "Hol megcsalás az, hogy egy verseny résztvevőit fotózzák?"
kérdező írta: "a párom és a haverja és elkezdték fotózni a bikinis csajt"
Ez nem megcsalás, de számomra annyira szánalmas cselekedet, hogy csak ezért kidobnám az aktuális barátnőmet.
Ha ezek után sem érted az összefüggést, nem tudok segíteni.
Hát akkor elég nagy bajok vannak nálad, mind agyban, mind önértékelésben!
Sürgősen keress fel egy pszichológust, vagy foglalkozz önismerettel!
A 12-es és a 15-ös válasz leírja az egész véleményem. Tisztelet teljes hiánya, gyerekes és baromi kiábrándító viselkedés, hazudozás a semmiért (a szomszéd párhoz megyek, 5 perc múlva jövök)
El se tudom képzelni, ahogy elmentek mellőletek egy másik nőt fotózi és ezek után ment minden tovább, mintha mi sem történt volna, hogy lehet ezt eltűrni? És nem, nem azért, mert akkora nagy dolog egy bikinis csajt fotózni, hanem mert gáz, 29 éves férfiról beszélünk aki épp a párjával van üdülni. És igen, a legelszomorítóbb, hogy mindezt 4 év után, mivel teltek ezek az évek? Én szakítanék, és ilyen cselekedetek mellett szinte látom is magam előtt, ahogy az úriember röhög rajtam, hogy ezért elhagyom és komolyan gondolom e. De igen, teljesen komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!