Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek van egy nagyon jó netes fiúbarátja. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? (Én tudom hogy állok ehhez, vak a vélemények érdekelnek. )
A barátnőm írásban minden nap órákat beszél ezzel a fiúval, emellett velem is beszél minden nap szóban több órákat.
kb 3 hónapja ismerik egymást, szervezik a találkát, de a barátnőm ragaszkodik hozzá hogy én is ott legyek az első találkozásukon.
Olvastam már az beszélgetéseiket, semmi perverz téma nincsen benne, csak sokat emlegetik, hogy milyen jó hogy megismerték egymást, a fiú a barátnőm huginak, a barátnőm őt bátyusnak hívja. Szokták írni egymásnak hogy szeretlek. (na az utóbbi kicsit zavar de megszoktam.)
A barátnőmnek kicsit flörtölős stílusa van, ezt már több fiúval való beszélgetésnél észre vettem, de nem akart egyiktől sem semmit.
Mi 9 hónapja vagyunk együtt, és lehet pont ez miatt még mindig kicsit kételkedek benne, de a féltékenység, csak nagyon ritkán tör rám.
Volt hogy a fiút is bevettük skypen konferencia beszélgetésbe.
Szóval, ti ilyenkor hogy állnátok a barátnőtökhöz?
Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Ti bíznátok a barátnőtökben?
Remélem boldogok lesztek és nem lesz semmi baj,de én menekülnék egy ilyen lány mellől.
Kevesebbre is féltékeny lennék,erre meg már tuti.
Én lány oldalról mondhatom, hogy tuti nem csinálnék ilyet, ha volna barátom, ez nagyon zavaró lehet.
Kezdj el te is beszélgetni így egy másik lánnyal és nézd meg, ő hogy reagál rá.
Már volt úgy hogy elkezdtem beszélgetni másik lánnyal, közel sem így, de az már rosszul esett neki.
De még annyit hozzáfűzök, hogy a netes barátjának, sokszor megemlít engem, velem így, velem gy, engem hogy szeret, meg hogy milyen komolyan gondolja velem.
És tudom mindenhova a jelszavát, amiről tudok hogy van neki. Megadta, hogy ne kételkedjek benne.
3as... nem azt kérdeztem, hogy mit fog csinálni...
Értelmezd a szövegben a kérdéseket...
9 hónapja vagytok együtt, 3 hónapja ismeri, de már bátyusnak szólítja. Szerintem egy fiú jóval kevesebbel is beéri, hogy vonzódni akarjon, annak a srácnak fogalma sincs arról, hogy a lány tényleg csak haverkodik, nehezen képzelem el, hogy ennyi idő után már "hugicának" tekinti. Amolyan "reggel húgom, este...".
Félreértés ne essék, hiszek a fiú-lány barátságban, nekem is vannak barátnőim, akiket nagyon kedvelek, de könyörgöm, 3 hónapról van szó. Elhiszem, hogy a barátnőd flörtölős, és nem hiszem, hogy tartanod kellene a sráctól, de komolyan elbeszélgetnék a párommal, hogy ezt gondolja végig, mit is művel.
Írtam, hogy a barátnőm ragaszkodik ahhoz, hogy én is ott legyek akkor mikor találkoznak...
Már beszélgettem vele erről, a fiú tuti hogy szerelmes, de nem a barátnőmbe. Van egy csaj, akiről állandóan beszél, a barátnőm pedig sokszor tanáccsal látja el, hogy hogy szerezheti a csajt meg.
Én is beszéltem már a sráccal, és nekem is elég sokat beszélt arról a csajról.
És a barátnőm a szeretlek szót tényleg sokszor mondja, az anyjának, apjának, a bátyjának, (igazi) nekem, meg annak a gyereknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!