Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek van egy nagyon jó netes fiúbarátja. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? (Én tudom hogy állok ehhez, vak a vélemények érdekelnek. )
A barátnőm írásban minden nap órákat beszél ezzel a fiúval, emellett velem is beszél minden nap szóban több órákat.
kb 3 hónapja ismerik egymást, szervezik a találkát, de a barátnőm ragaszkodik hozzá hogy én is ott legyek az első találkozásukon.
Olvastam már az beszélgetéseiket, semmi perverz téma nincsen benne, csak sokat emlegetik, hogy milyen jó hogy megismerték egymást, a fiú a barátnőm huginak, a barátnőm őt bátyusnak hívja. Szokták írni egymásnak hogy szeretlek. (na az utóbbi kicsit zavar de megszoktam.)
A barátnőmnek kicsit flörtölős stílusa van, ezt már több fiúval való beszélgetésnél észre vettem, de nem akart egyiktől sem semmit.
Mi 9 hónapja vagyunk együtt, és lehet pont ez miatt még mindig kicsit kételkedek benne, de a féltékenység, csak nagyon ritkán tör rám.
Volt hogy a fiút is bevettük skypen konferencia beszélgetésbe.
Szóval, ti ilyenkor hogy állnátok a barátnőtökhöz?
Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Ti bíznátok a barátnőtökben?
Szó esett arról is, hogyha őt előbb ismerte volna meg mint engem, akkor hogy viszonyult volna hozzá.
Azt válaszolta, hogy ő nem kapcsolatot keresett, valószínűleg ugyan úgy csak tesóként tudna rá tekinteni.
De bennem megfogott valami, ami miatt belém is szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!