Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Élnétek férfival úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek férfival úgy, hogy nem szeretitek az illetőt, nem vagytok szerelmesek bele,csak barát kategóriába lehet helyezni,de nem kell eljárnotok dolgozni,és mindenetek megvan?

Figyelt kérdés
Tehát boldogtalanság kontra kényelem.
jan. 28. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem, akarok dolgozni és nem bízok abban, hogy majd ő eltartana életem végéig.
jan. 28. 22:22
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

ha nem egy szörnyeteg az illető, akkor még nem is feltétlenül kell ezt a boldogtalanságként kategorizálni.

A "boldogság" alapból túlmisztifikált dolog, sokkal fontosabb az elégedettség.

jan. 28. 22:26
 3/19 A kérdező kommentje:
Persze,nem olyan illetőre gondoltam,aki veri a nőket, meg iszik,hanem egy átlagos,normális élet vitelű férfira.
jan. 28. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem, mert jön más férfi, vagy neki más nő és aztán szedhetem a sátorfám. Inkább várok a szerelemre, vagy legalább vonzalomra. Baráttal lehet nyilván találkozni, együtt is élni, sőt ki is segíthet anyagilag, de a szex nem fér bele és amit adott pénzt azt vissza is kéne adni.
jan. 28. 22:33
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Megszereted a not aztan le lep massal akkor meg sirhatsz.,
jan. 28. 22:42
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

Egy ilyen férfit bármikor meg tudnék szeretni, ha egyébként nem konkrétan visszataszító számomra.

Én olyat nem tudnék soha sem tisztelni, sem szeretni, aki nem tud nekem anyagilag nyújtani semmit.Inger sem lenne bennem arra, hogy hozzá érjek, hogy egyáltalán rendes legyek hozzá.

jan. 28. 23:05
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem, de részben egyetértek a hatossal, azért csak részben, mert azért nem ennyin múlik a szerelem, hogy jól áll anyagilag a másik, ez azért kevés. Viszont már én is kinőttem abból, hogy megszeressek valakit csak azért, mert jókat nevetünk együtt, de közben meg nyomorog az illető és egy kávézáson is el kell gondolkodnia, belefér-e a havi budgetbe.

De ha szeretem a személyiségét és közben nagyvonalú is velem, akkor simán lehet esély szerelemre is, hacsak nincs valami komolyabb gond vele.

jan. 28. 23:21
 8/19 anonim ***** válasza:
7. Ka persze egy kave a legfontosabb aha.. en kepzeld meg hetente 1 xer gyrosozni is el tudom vinni vagy pizzazni ! Na mekkora kiraly vagyok mi? Ez mar az alom kategoria!
jan. 28. 23:54
 9/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem, engem sose vonzott az a fajta élet, amikor valaki nem dolgozik, “kényelmesen él”, sőt kifejezetten taszít. És ezt úgy mondom, hogy voltam már olyan élethelyzetben, amikor nem dolgoztam, és rendesen depresszióba estem.

Viszont szerintem a jó hosszútávú kapcsolathoz inkább baráti szeretet+vonzalom kell, nem lángoló “szerelem”.

jan. 29. 01:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem
jan. 29. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!