Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnétek férfival úgy, hogy nem szeretitek az illetőt, nem vagytok szerelmesek bele,csak barát kategóriába lehet helyezni,de nem kell eljárnotok dolgozni,és mindenetek megvan?
Figyelt kérdés
Tehát boldogtalanság kontra kényelem.jan. 28. 22:21
12/19 anonim válasza:
A nők még egy kifejezetten antipatikus férfival is szívesen élnek együtt, ha az eltartja őket. Aki mást mond, az hazudik.
14/19 anonim válasza:
Nem, mert fontosnak tartom a kölcsönös vonzalmat, plusz nem tudnám elképzelni, hogy otthon üljek.
16/19 anonim válasza:
#12 Nem, nem hazudik! Nem bírnám elviselni attól sem, hogy eltartson, aki egy álompali! Halálra unnám magam otthon, meg amúgy is majd én megkeresem magamnak a pénzemet, amit aztán jobb szívvel is költök el!
Úgyhogy kikérem magamnak ezt a megjegyzést!!!
N
17/19 anonim válasza:
#7 En úgy gondolom, senki nem mondta, hogy halálos szerelmesnek kell lenni egy kapcsolathoz.
Úgy gondolom, aki nem taszító számodra és jól bánik veled, mindenben a kedvedben jár, azt előbb utóbb megszereted, ragaszkodni fogsz hozzá, mert más sem tud ennél többet adni.
Szerintem kifejezetten hülyeség ez a hormongőzös, eszem elvesztem, semmi nem számít szerelmen alapuló vergődés, mert ez is elmúlik 1,5-2 év múlva, aztán mi marad a kapcsolatból, ha semmi más nincs?
Semmi.
18/19 anonim válasza:
Nem. Nem tudnék olyannal élni akibe nem vagyok szerelmes. Plusz szeretem a munkámat is, és nem szeretnék kitartott ingyenélő élősködő lenni. Az meg végképp kizárt, hogy a jólétért cserébe lefeküdjek bárkivel, olyannal pláne nem akit nem szeretek. Ugyanis nem hiszem, hogy bármelyik pasi a két szép szememért eltartana. Amit pedig cserèbe várna, én azt nem tenném meg. Nem vagyok ribi.
19/19 anonim válasza:
17. Nem biztos hogy elmulik , vagy az nem alakul ar mely szeretete.. a szerelem nem olyan hogy veget er es akkor a kapcsolat is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!