Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kihasználja, hogy beteg vagyok 3 napja, és semmit nem csinál. Csak halmozza az edényeket, fel sem seper és semmit nem csinál. Hogyan adjam a tudtára, hogy ez nem tetszik?
Ha ennyire balfék vagy, hogy nem mersz/akarsz neki szólni, akkor megérdemled a sorsod.
Ha meg szólsz neki és nem csinálja meg a házimunkát, akkor vagy dobd ki, vagy viseld el csendben
De itt értetlenkedve írni annak aztán semmi értelme.
#21 Nehogy már kérdező legyen a hülye balfsz amiért nem akarja nevelni a FELNŐTT társát. Azért kibszottul megalázó ám hogy ott áll a mocsok a lakásban amit mindketten látnak, és a párját külön noszogatni kell, hogy figyi szerintem tök jó lenne ha talán elmosnád a csetrest, amiből amúgy te is ettél.
Ilyesmit a 14 éves gyerekednek kell elmondanod. Ha a huszon-harminc-negyven éves párod nem tudja magától, akkor abszolút jogos a kérdés, hogy mit lehet ezzel az egésszel kezdeni. Megnevelni? Tanítgatni hogyan legyen felnőtt? Rávenni hogy ne legyen lusta? Mert az nem élet hogy mindig amikor van bármi feladat a háztartásban, arra neked kell csak figyelned, és külön rámutatnod a párodnak mert neki nem jutna eszébe magától (különben téged tartanak értetlen gyáva balféknek)
23# de igen. Nem kell arra várni, hogy valaki észrevegyen vagy megcsináljon valamit, mert az "alap".
Szégyen nem szégyen, ha magától nem veszi észre, akkor szólni kell neki.
Hány ilyen ostoba kérdés van, ahol nelem kéne kitalálnom, hogy mit miért csinál valaki, mit miért nem csinál valaki, blabla.
Ha azt írja, hogy "leültettem magam elé és megkértem, hogy pakoljon el, de ennek ellenére nem tette", akkor arra van értelme írni. Erre a kérdésre nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!