Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Természetes dolog szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes dolog szerintetek,vagy egyáltalán nem az?

Figyelt kérdés
A barátom,vidékről 100 km-ert utazik azért,hogy Bp-en kínai kaját ehessen, amikor én rendszeresen főzök itthon,és állítólag finomakat is. Se szó,se beszéd lelép és estefele jön meg. A környéken is van rengeteg kínai étterem,azt ehetne amit szeretne,de neki az nem jó.. Szerintetek ez nagyképűsködés valamilyen szinten a részéről?
tegnap 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, erős a gyanúm, hogy ez csak valami gyenge fedősztori. :D
tegnap 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg azért megy,hozni is szokott magának haza.
tegnap 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 Attól még lehet fedősztori...

De tegyük fel, tényleg azért megy.

Egyszerűen vannak olyan emberek, akik simán spontának és kalandvágyból, újdonságból képesek ilyen dolgokra, ha megtehetik és ehhez van kedvük.

tegnap 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyszerű eldönteni, hogy fedősztori-e, egyszer kérdezd meg, nem mehetnél-e vele. 🤷‍♀️
tegnap 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondta,hogy menjek,én nem akartam.
tegnap 12:14
 6/7 kis kolbász ***** válasza:
93%
Az lehet, hogy kínaiért jön fel ide, de biztos nem kajáért. 😱
tegnap 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük tényleg csak a kaja. Bár nekem az exem azt mondta hogy Pestre kell menni fodrászhoz(hatvanbol) heti 1x mert csak az az adott csávó nyúlhat a hajahoz😃

Elment fodrászhoz, és utána b@$&$tt is egy jót a ribizlivel aki a volt kolléganom volt ráadásul 😃 szóval csak óvatosan.

tegnap 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!