Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy képes valaki elmenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki elmenni egy leesett dolog , vagy egy megcsinálandó munka mellett , hogy folyton a másik félre vár ? Mit vár egy ilyen férfi egy párkapcsolattól ? Azt gondolja lesz olyan nő , aki mindent elnéz ?

Figyelt kérdés
Tehát , adott egy férfi aki semmit sem akar csinálni trehány lusta és még igénytelen is . Az előző barátnője azért hagyta ott mert képtelen volt rendet tartani megcsinálni mert ez fogalom a számára. Háborog azon hogy jajj csúnya nők így meg úgy de közben meg aktívan keresi a barátnőt magának. De akkor még el is mondja , hogy az előző nő miért hagyta ott. Hogy találnak az ilyen igénytelen , link alakok maguknak bnőt / feleséget ? Létezik olyan nő , aki szeret a kuplerájban élni a szemétdomb tetején ? És az ilyen srác egyáltalán mit gondol mi jut eszébe ? Hogy neki az ég világon soha semmi dolga sem a házban sem azon kívül ? Egyáltalán az sem érdekli hogy a közvetlen környezete is mit gondol róla milyennek látja őt? Főleg felnőtt elvileg érett fiatalemberként? Nektek mi a véleményetek az ilyen suttyó , trehány teremtményekről ?
okt. 8. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Így volt otthon nevelve
okt. 8. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Nincs belénk nevelve az építkezés.

Általában mindent készen kaptunk az élettől, csak használnunk kellett a dolgokat.

Nem érdekelnek a külső elvárások. A női agyament fszságok, örökös elégedetlenségek különösképpen nem érdekelnek, mert ami van az úgysem jó nekik soha, mindig valami újra vágynak, telhetetlenek, belelovalják magukat az életük értelmének a keresésébe, mint pl a dilinyós komcsik és egyéb ütődöttek.

A nagy munkahelyi leterheltség annyira kimerít energetikailag, hogy otthon már csak dögleni(=feltöltődni) van kedvünk, erőnk (+az élelmiszerek minősége is sz.r, nem tölt fel energiával.)

Pl, ha elkezdenék építeni, a saját szakállamra, egy házat és később jönne egy nő az életembe, akkor neki biztos, hogy nem lenne jó az én ízlésem szerint felépített ház és akkor kezdhetném előről az egész undorító építkezést, hogy a nőm kedvében is járjak. Ha nincs szép házam az a baj, ha van, akkor meg az, hogy ő nem ilyet szeretne.

Addig megy ez a nyomorult játszmázás nő és férfi között, hogy a tkm tele lesz az egésszel és inkább köpök az egészre.

Valahogy így gondolunk az itt felvázolt problémádra.

okt. 8. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:
:D Ez aztán még köszönő viszonyban sincsen azzal amit én leírtam ide és feltettem kérdésbe de azért köszi , hogy ideböfögtél valamit remélem jól esett. Egészségedre.
okt. 8. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Lefordítom a böfögésemet, talán így könnyebb lesz dekódolni. Mi férfiak szeretetet várnánk a nőktől, de hiába, mert képtelenek megadni azt. Nincs szeretet, nincs miért kaparnunk sem.

(Lehetsz akár milyen igényes a környezetedre, ha nincs aki szeressen, elveszett ember vagy.

Az, ha csak a pénzedért, meg azért, amid van szeretnek, az nem valódi szeretet.)

okt. 8. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Én nőben is rengeteg ilyet ismerek. Sőt. Ezt tanulta sajnos.. nehezen fog megváltozni az ilyen típus. Én is rengeteg exbarátnővel szenvedtem ezzel kapcsolatban.
okt. 9. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma is megyek ki az ajtó előtt el van dőlve a kinti seprű átlépett rajta és ott hagyta mintha a világ legtermészetesebb dolga volna.
okt. 10. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os. :D Istenem, mintha a barátnőmről lenne szó.

Szerintem full más világban vannak, abszolút nem vesznek tudomást a körülöttük zajló dolgokról. Félelmetes.

okt. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!