Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa mostanában sok dolog?
Figyelt kérdés
Egy ideje barátnőmmel szinte sehova se megyünk. Munka után otthon tévézünk mobilozunk, vagy munka után lefekszik párom kicsit, esetleg pár szót váltunk de az sem olyan mint régen. Látszólag ez neki így jó, mert mindig ez a napi program és ő nem hoz fel semmit hogy mit csináljunk.
Azt vettem észre hogy furcsa munka után emberek között lennem, vagy úgymond csak valamiről beszélgetni idegennel ami nem munka kapcsán történik. Amúgy munka időben is sokat vagyok egyedül.
Furcsa mintha egy dobozban lennék hiába van ott a párom. Furcsa másokkal esetleg ha muszáj elmenni valahova mégis maga az hogy megyek valahova, meg maga az hogy emberek közé megyek vagy ott vagyok.
szept. 9. 14:57
1/2 anonim válasza:
Utolsó bekezdést nem igazán értem. Így ahogy olvasom az unalmas hétköznapok jut eszembe. Próbáld feldobni, hozz fel te programokat esetleg közös hobbi stb. Közös főzés, amit ti szerettek. Ha nem vevő rá akkor egyedül is csinálhatsz akár valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!