Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggusztustalanabb dolog amit együttélés során tapasztaltál?
Mikor pl röhögés közben egy fika csapódott ki az orrából.
Nagyon sokáig még akkor is hányingerem lett ettől, ha csak eszembe jutott, már akkor rohantam a mosdóba meg próbáltam magam nyugtatni.
A másik mikor melobol jött haza félmeztelen volt és ahogy átkarolt szorosan mellettem állva, a hónaljizzadtsága ráragadt a bőrömre a vállamon, aztán pont rajtam érezte meg és még ő mondta nekem hogy fuj de büdös vagyok. Mikor ő kente rám a saját bűzét.
Vagy mikor olyanokról számolt be az egyik hogy a hasán mindig nő egy kósza szőrszál hosszúra mint a haj és az vándorol, ha kiszedi kinő máshol.
Vagy mikor megmutatják magukról a lehető legrondább képet a múltjukból arcról pl.
Vagy amikor sz.rás után nem tusolnak meg semmi és ugy akarnak szexet. (Alapvetoen minden pasim megszokja hogy nagywc után mosakodás vagy tus van. A kapcsolatban leutánoznak engem simán szó nélkül.)
Vagy egyik exemnél lehet nem gusztustalan de nekem olyasmi, rühelltem hogy mikor lefekszunk aludni hátat fordít nekem(se puszi joéjt semmi), és látom a hátá meg a s.ggét és ez az utolsó kép amivel elalszom. Ez még a szerelmet szeretet is kezdte bennem kiölni ennek úgy fázisai vannak. Eleinte ugy vagy vele hogy neki ez a szokása igy tud elaludni, kényelmetlen lenne másképp. Késöbb kezdenek ezek minden éjszaka valahogy mashogy lecsapódni. A végén már azon agyaltam péklatáppal kéne hátbaverni a gyökeret inkább és nem szomorúan lemondóan lesni állandóan. Nemhogy örülne hogy egyáltalán megtisztelem azzal hogy vele vagyok meg az ágyában.(nála éltünk).(ez amugy csak a jéghegy csúcsa volt persze)
Vagy pl wc re visszatérve olyan nincs hogy pdecizen takaritanák le kb ugy használom az ülőkét mint vmi plázában hogy vagy nem ülök rá vagy folyamat ferrőtelnítem ha pasi van a háznál. A legutóbbi pasim állandó hasmenéses is volt pl gondolom a kokótól vagy nemtom🤣
6
Szerintem sürgősen keress egy pszichiátert.
Na a lepontozók előtt ki lehet csapni a fikát is jól szívjátok is fel előtte.
Meg a wc biztos fekete pöttyös lehet már kaparni. Es sz.rosan szexelnek. Ha ők ezeket védik védjék. Hasonló a hasonlót.
8aska
Én lepontoztalak, és sokat feltennék arra, hogy higénikusabb vagyok nálad, csak soha nem fogod megérteni, hogy pont a gondolkodásod, érzelmi világod és a selejtességed miatt nem fogsz kelleni soha normális férfinak.
Nem véletlen, hogy olyan palik jöttek össze, akik jóéjt nélkül hátat fordított neked, meg akik szétkokózva összefossák a retyót és a körbehúgyozzák a deszkát, és nem takarítanak maguk után.
Képzeld, nekem a párom volt nagyon beteg, rákos.
A kemok után napokig volt rosszul, hányt, ment a hasa, volt, hogy 3 herpesz csattant ki a szájára, és én szó nélkül gondját viseltem.
Volt, hogy nem oda sikerült a hányás, ahová kellett volna, vagy olyan is, hogy nem zuhanyozott, amikor alapból szeretett volna, hanem elaludt rögtön.
Ha olyan sekélyes lelkületű, érzelmileg beteg ember lennék, mint te - aki még egy rosszul sikerült fotótól, vagy egy hason lévő hosszabb szőrszáltól kiakad - akkor elhagytam volna simán.
Közlöm, hogy ha együtt élsz egy emberi lénnyel, akkor biztos, hogy előbb-utóbb lesz pár baki még a legigényesebbel, legtisztábbal is.
Igen, neked is van fika időnként az orrodban. És nem, nem fújod ki diszkréten zsepibe, hanem mindenkinek van olyan, hogy ki kell bányászni, csak ugye normális ember nem más előtt csinálja.
Bárkivel előfordulhat, hogy mondjuk valami miatt folyt az orra, pl. kint volt a hidegben, és hiába fújta ki, utána valamennyi beszárad.
Azt, hogy van benne fika, nem is mindig érzed, és ha hirtelen szelel az orr nevetéstől, akkor bizony előfordulhat, hogy kijön véletlenül. Ettől nem lesz rögtön igénytelen sz.ar ember.
Ahogy olyan is előfordulhat, hogy röhögéskor/köhögéskor, vagy akár ilyen indok nélkül is kiszalad egy fing.
Vagy hasmenés során mondjuk egy olyan is, ami nemcsak fing volt.
Igen, olyan is lehet, hogy valaki megizzad. Komoly kapcsolatban, együttélés során, valószerűtlen, hogy soha az életben nem érezd valakinek az izzadságszagát. Még ha minden nap 2x tusol, akkor is előfordulhat, hogy sportolt, vagy a melegben gyalogolt és ezért leizzadt.
És igen, x év alatt olyan is előfordulhat, hogy örül neked, megölel hirtelen, és elfelejti, hogy te most akkor meg fogod érezni a szagát, vagy esetleg rád kerül.
Nem túl gusztusos dolog, de ha szereted a másikat, akkor nem csinálsz ebből sipákolós idegrohamot.
És nem kell 1-1 ilyen bakitól rohanni a fürdőbe lenyugtatni magad (pszichiátriai eset vagy tényleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!