Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggusztustalanabb dolog amit együttélés során tapasztaltál?
A nem kitakaritani a wc t szarosan szexelni az igénytelenség is.
De a gyk n nem az!
Nekik minden természetes az is ha leköpik.
Friss kapcsolatban séta közben a kreatintól rámjött a fosás. A szánalom az egészben az volt, hogy kulccsal a kezembe a lépcső mellé beugorva kellett a kuka mellé kifosnom magam, különben az ajtónyitás közben ért volna a szörnyű vég.
Ezen biztos van aki megőrült volna, de mi azóta is nevetünk rajta.
Minden gatyája mindig fékcsíkos volt - nem értem, miért nem lehet időben elmenni szrni? Egyszer-egyszer benézi, oké.
De mindig???
#6 evek ota irogat ide, az alvilagi exeirol, akik “gyakorta az ajtajat kapartak” szakitas utan. Vele nem lehet normalisan kommunikalni, teljesen mas vilagban el. Teljes magabiztossaggal allit oriasi kretensegeket. Olyan dolgok normalisak neki, amelyek masoknak kiverik a biztositekot, es olyan dolgokon szornyulkodik, amiken senki mas meg sem hokken.
Lasd most is, a kokainos exe. Vallat rant a kabitoszer miatt, viszont az, hogy megy a hasa, na az huha, milyen gusztustalan.
39# teljesen normálisan leírta, mi nem tetszik neki, te viszont oldalakon keresztül szapulod.
A wc kefe használata nem ördöngősség, mégis a munkahelyen is olyan a wc mindig, hogy hányhatnékom van, pedig férfi vagyok, fosok is időnként meg fingok is rendszeresen, meg fikázok is ha nem látják.
És én is úgy gondolom, hogy ha valaki kakál egyet akkor mossa már ki magát ha utána ágyba akar menni a nőnével, 3 perc az egésg.
Nem tetszik/nem tetsik gomb kéne ide, hanem egy tiltógomb ami a komplexusos marhák hozzászólásait meg kérdéseit eltünteti a bejelentkezett hozzászólók elől. Maradhat a fórumon, nem érdekel, de látni nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!