Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is egyenlő arányban kell megosztani a házimunkát, ha az egyik félnek nincs munkahelye?
Figyelt kérdés
Heti 60 órát dolgozom, a barátnőm pedig 5 hete munkanélküli. Ezzel nincs is probléma, mert csak átmeneti időszak, és nem küszködünk megélhetési gondokkal. Viszont azt már nehezen tudom lenyelni, hogy elávrja, hogy még itthon is takarítsak. A tegnap bejelentette, hogy hétvégére ne tervezzek semmilyen programot, mert nagytakarítás lesz. Oké, a bútorokat természetesen kihúzom én, hogy alattuk/mögöttük kitakarítson, de a többit szerintem igazán megoldhatná egyedül.júl. 6. 08:54
1/19 anonim válasza:
Akkor ne csinálj semmit. Nem kötelező.
2/19 anonim válasza:
Nincs erre szabály. Ezt nektek kell megbeszélni.
3/19 anonim válasza:
Sosem fixen 50-50 az arány a kapcsolatokban. Ez csak ideális esetben működik. Kell ebben rugalmasság mindkét fél részéről, mert a mérleg billenhet 100-0 és 0-100 irányba is. Most neked nincs kapacitásod erre, felé kéne billennie a mérlegnek, hasonló helyzetben fordítva pedig feléd, ha csak ennyi a helyzet, mint amit leírtál. Ha ez nem evidens és egyikőtök részéről nincsen meg erre a hajlandóság, akkor az nem jó jel hosszútávra.
4/19 anonim válasza:
Nőként mondom, ha én otthon volnék, eszembe se jutna elvárni tőled, hogy napi 12 óra munka után még csinálj házimunkát, számomra természetes volna, mivel én otthon vagyok, megcsinálok mindent, amit kell, abszolut beleférne az időmbe. Ez nem azt jelenti, hogy cseléd volnék, de nekem lesülne a pofámról a bőr, hogy nem hagylak pihenni a szabadnapodon.
5/19 anonim válasza:
Szerintem minden megegyezés kérdése, és hogy a két embernek elfogadható legyen. Na most úgy látjuk neked nem elfogadható. Akkor miért nem ezzel foglalkozol és beszéled meg vele?
6/19 anonim válasza:
Már megint egy napi troll, akinek nem dolgozik a csaja, de amugy curva jòl élnek bla bla bla, és szegeny pasi takarít otthon a munkája mellett, mert a csaj arra sem hajlandò. Most mit mondjunk erre, fogadj fel takarítònőt, probléma megoldva.
7/19 anonim válasza:
Dehogy kell, a nő dolga a házimunka, még akkor is, ha dolgozik, nemhogy ha egész nap csak karikázik otthon a kanapén. 🙄
8/19 anonim válasza:
Igen, akkor is.
Takarítsál csak, még a végén elfelejted hogy kell.
10/19 anonim válasza:
Ez attól függ.
Mindenki, aki egyedülálló, meló mellett megcsinálja a háztartást.
Kivéve, mikor hirtelen a csajszinak nincs munkája és ráérne erre.
Akkor így hirtelen már nem tudja egyedül ellátni ezt, hanem az egyenjogúság nevében nem képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!