Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi volt a leggusztustalanabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggusztustalanabb dolog amit együttélés során tapasztaltál?

Figyelt kérdés

júl. 17. 17:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
7%

Más meg egy babapelenkátol hány be. Mindenkinek van gyenge pontja.

Nyilván mindenkinek szubjektív neki mi gisztustalan meg mi nem.

Másnak össze lehet f.sni a wc-jét meg stb nem érdekli mást meg zavar.

Különbözőek vagyunk.

júl. 17. 18:05
 12/32 anonim ***** válasza:
17%

Az izzadásról: bakker ő kent össze vele, erre még ő fújt rám és büdösözött engem le!

Szóval még a páromnak se jön be az izzadtságszag.

Nem azt irtam hogy az izzadtságtol behányok hanem hogy a saját pasim engem büdösözött le a saját izzadtságszaga miatt!

Én meg nem mondtam neki semmit hogy ne bántsam meg.

júl. 17. 18:07
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
8# én is lepontoztalak, márpedig azért mert csomó olyan dolgot felsoroltal ami vagy nem az igénytelenség csak egy undi véletlen (fika kirepulese) vagy inkább téged minosit hogy milyen emberekkel jössz ossze. Komolyan egy kokós? És az a legnagyobb bajod vele hogy fosik tőle,nem a fehér nózija?
júl. 17. 18:08
 14/32 anonim ***** válasza:
94%

Nem azzal van a probléma, hogy mit tartasz gusztustalannak.

Hanem a hozzáállással.

Soha nem lehet olyan párod, aki semmi gusztustalan nem fog csinálni véletlenül se, mivel nincs ilyen, emberek vagyunk mind.

Azon hisztizni, hogy egyszer kijött véletlenül egy fika, vagy megláttál egy rosszul sikerült képet, vagy mert beszél a szőrszálról a hasán, több, mint beteges.

A hozzáállásod kb. olyan, mintha a férfi, aki behány a babapelenkától, azzal a lendülettell megutálná a gyerekét egy életre, és lelépne.

Lelketlen vagy és érzelmileg súlyosan sérült.

Pont kokótól fosó, hátat fordító férfiakkal vagy egy szinten, ők a te világod.

júl. 17. 18:10
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

13 az volt a kérdés hogy mi volt a leggusztustalanabb dolog amit tapasztaltál.

Nem volt benne hogy véletlen vagy nem véletlen lehet csak meg hogy tetszenie kell a gyk nak csak olyat irhatsz.

Amugy azzal járom akivel akarok.

Ez hogy jön ide télleg.

júl. 17. 18:13
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

14 más meg a saját kólyke pelenkájátol rohan mosdóba!

Minek kell engem ilyenek miatt szétszedni hogy én meg a fikát nem birom. Na amikor shortosokon meg még eszik is. Kb 3 napig tudnék hányi attol is.

Érted? Más mint a gyk n meg is eszik..én meg hányok. És én vagyok elitélve meg keresztre feszitve.

júl. 17. 18:14
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Behányt részegen az előszobában mikor hazajöttünk éjjel aztán annyira be volt rúgva, hogy azt mondta ő ott lefekszik és ott alszik, a hányás mellett. Otthagytam, hogy akkor csá én megyek az ágyba. Fiatalok voltunk…🙂 Már nem csinál semmi ilyesmit, ennek kb 7-8 éve.
júl. 17. 18:14
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

"Nem volt benne hogy véletlen vagy nem véletlen lehet csak meg hogy tetszenie kell a gyk nak csak olyat irhatsz."

Így van.

Azt írsz, amit csak akarsz.

Mi meg arra nyomunk pirosat, amire akarunk, és olyan véleménnyel vagyunk rólad, amilyennel csak akarunk.

júl. 17. 18:17
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Meg pont erre találták fel a takonylabdát is meg egyéb borzalom játékokat is hogy viccből borzongtassák az embereket. De van még takony izű cukorka is. Szoval még a tarsadalom is alátámasztja amit én írok. Hogy ez botránkoztató meg jé takonycukor.
júl. 17. 18:18
 20/32 anonim ***** válasza:
7%

18 csak épp ez nem tetszik nem tetszik gomb.

Mindenkinek az a gusztustalan amit ő annak tart. A gyk nak persze javareszt semmi nem az, fingjanak a szádba.

júl. 17. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!