Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most ezt miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Összeköltöztem a barátommal. Többszöri megbeszélés árán elértem, hogy több mindent csináljon itthon, mert nem akarom egyedül vinni az egész háztartást, mert nem egyedül élek itt, nem egyedül koszolok. Na de a munkája... Látszik rajta, hogy trehány módon csinálja meg a dolgokat, peldaul az edényeket kb mintha beb*szna a szekrénybe, nem figyelve arra, hogy férne el jobban, a pakolásába semmi logika... És ne értsd félre, nem patika rendbe kell állnia, de jobban elférnek dolgok, nem esik ki, ha kinyitod a szekrényt. Ez csak egy példa volt, más dolgokra sem figyel oda, hogy szépen csinálja meg itthon. Ismerek egy külföldi kifejezést, a weaponized incompetence, vagy ezt csinálja vagy a nem tetszését fejezi ki, mert a munkájában például precíz, mérnök. Azt se lehetne mondani rá, hogy béna lenne dolgokhoz, mert a munkájában dicsérik... Csak nem értem, itthon miért úgy csinálja meg direkt, hogy utána pakolni kelljen. Ha meg szóvá teszem, akkor még ő van megsértődve.
tegnap 10:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Te választottad. Vannak normális férfiak is...
tegnap 10:08
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

"Összeköltöztem a barátommal. Többszöri megbeszélés árán elértem, hogy több mindent csináljon itthon, mert nem akarom egyedül vinni az egész háztartást, mert nem egyedül élek itt, nem egyedül koszolok. "

Maximum kétszer mondtam volna, hogy vagy kiveszi a részét vagy elhagyom. Te kétszer mondtad neki, vagy húszszor?

"Látszik rajta, hogy trehány módon csinálja meg a dolgokat, peldaul az edényeket kb mintha beb*szna a szekrénybe, nem figyelve arra, hogy férne el jobban, a pakolásába semmi logika... És ne értsd félre, nem patika rendbe kell állnia, de jobban elférnek dolgok, nem esik ki, ha kinyitod a szekrényt."

Tehát elpakolsz utána, vagy rád esik az edény.

"Most ezt miért csinálja?"

Mert veled megteheti, más már elhagyta volna, de te még vele vagy.

tegnap 10:10
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy nagy előnye a világ fejlődésének. Végleges elköteleződés előtt mindenféle helyzetben meg lehet ismerni a másikat, ennek tudatában dönteni. Sokkal kevesebb -bár így is van- az esély arra, hogy már két gyerek húzza a szoknyád szélét mire rájössz, hogy rosszul választottál, nem vagy boldog.
tegnap 10:13
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Na ha ismered a "weaponized incompetence" kifejezést, akkor pontosan tudod, hogy miért csinálja. Innentől meg neked kell eldönteni, hogy ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy becsicskulj neki.
tegnap 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi időnkben ezt még úgy mondták, hogy csináld rosszul, hogy ne bízzák rád többet. Mellé balf.sz kacsintás.
tegnap 10:56
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
Hát nem tudom az én pasim is összevissza rak mindent. Ki a szart érdekel? Engem valahogy sosem tudtak izgatni ilyen szarságok. Gondolom ő is tűri a női dolgaimat...
tegnap 11:01
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

"miért úgy csinálja meg direkt, hogy utána pakolni kelljen. Ha meg szóvá teszem, akkor még ő van megsértődve"

Ne tedd szóvá. Ne pakolj utána. Ha kiesik, kiesik.

Kell egy kis összeszokási idő.

tegnap 11:25
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Előtted egyedül élt gondolom, akkor hogy pakolt el?
tegnap 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha csak a konyhaszekrénybe pakolna így, szerintem a kérdezőt sem zavarná. De mikor az asztaltól a fürdőn át a garázsig minden fut miután ő használta, a békegalamb is felpaprikázódna. És egy idő után keresne mást.
tegnap 11:35
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Mert nincs következménye a tetteinek, sajnos ha már az elején ilyen és esetleg párszor elnézted neki, akkor már nehéz lesz rajta változtatni.
tegnap 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!