Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miért csinálja?
"Összeköltöztem a barátommal. Többszöri megbeszélés árán elértem, hogy több mindent csináljon itthon, mert nem akarom egyedül vinni az egész háztartást, mert nem egyedül élek itt, nem egyedül koszolok. "
Maximum kétszer mondtam volna, hogy vagy kiveszi a részét vagy elhagyom. Te kétszer mondtad neki, vagy húszszor?
"Látszik rajta, hogy trehány módon csinálja meg a dolgokat, peldaul az edényeket kb mintha beb*szna a szekrénybe, nem figyelve arra, hogy férne el jobban, a pakolásába semmi logika... És ne értsd félre, nem patika rendbe kell állnia, de jobban elférnek dolgok, nem esik ki, ha kinyitod a szekrényt."
Tehát elpakolsz utána, vagy rád esik az edény.
"Most ezt miért csinálja?"
Mert veled megteheti, más már elhagyta volna, de te még vele vagy.
"miért úgy csinálja meg direkt, hogy utána pakolni kelljen. Ha meg szóvá teszem, akkor még ő van megsértődve"
Ne tedd szóvá. Ne pakolj utána. Ha kiesik, kiesik.
Kell egy kis összeszokási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!