Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most ezt miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Összeköltöztem a barátommal. Többszöri megbeszélés árán elértem, hogy több mindent csináljon itthon, mert nem akarom egyedül vinni az egész háztartást, mert nem egyedül élek itt, nem egyedül koszolok. Na de a munkája... Látszik rajta, hogy trehány módon csinálja meg a dolgokat, peldaul az edényeket kb mintha beb*szna a szekrénybe, nem figyelve arra, hogy férne el jobban, a pakolásába semmi logika... És ne értsd félre, nem patika rendbe kell állnia, de jobban elférnek dolgok, nem esik ki, ha kinyitod a szekrényt. Ez csak egy példa volt, más dolgokra sem figyel oda, hogy szépen csinálja meg itthon. Ismerek egy külföldi kifejezést, a weaponized incompetence, vagy ezt csinálja vagy a nem tetszését fejezi ki, mert a munkájában például precíz, mérnök. Azt se lehetne mondani rá, hogy béna lenne dolgokhoz, mert a munkájában dicsérik... Csak nem értem, itthon miért úgy csinálja meg direkt, hogy utána pakolni kelljen. Ha meg szóvá teszem, akkor még ő van megsértődve.
jan. 27. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A papirok nem szsmitanak parkapcsolatban. A szemelyiseg szamit,h ugyanazt az elvet valld. Mindig elegedett leszel vele.
jan. 27. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

"Többszöri megbeszélés árán elértem, hogy több mindent csináljon itthon"

Ez már önmagában gáz. Hogy nem természetes neki, hogy ha te is napi 8 órát dolgozol, akkor azért a házimunkát is el kell osztani.

Szerintem mondd meg neki, hogy annyit csináljon, amennyit jó szívvel tenne, te csinálj ugyanannyit, a többire meg vegyetek fel egy házvezetőnőt. Aztán amikor őt ki kell fizetni, akkor rájön, hogy mennyit ér az a munka, amit rád akar lőcsölni.

jan. 27. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

"Ismerek egy külföldi kifejezést, a weaponized incompetence"

Na, hát tudod is választ. Ez az a típus, akire majd a gyereket se lehet rábízni, mert pizsamát ad rá az oviba, csokit ad neki vacsorára, elfelejti kicserélni a pelenkáját stbstb, nehogy többször merd vele otthon hagyni. Menekülj szerintem.

jan. 27. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én külön költöznék. Nem érne nekem annyit egy pasi sem, hogy miatta csak plusz terheim legyenek...
jan. 27. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert elnézed neki. Ha az én vőlegényem lenne ilyen lusta szar, már régen nem lennénk együtt.
jan. 28. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!