Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy életet eltölteni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy életet eltölteni olyan mellett, akit baráti szintnél többre nem tudsz helyezni??

Figyelt kérdés
ma 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM???
ma 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Felteszem, nem baráti jellegű kapcsolatban...

Márpedig ha ez így van, akkor az egész kapcsolat egy hazugság!

Ami engem illet, mások által is kritikusan analitikus vagyok, biztos nem áltatnám magam ilyen hazugságokkal.

ma 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
50-60 éves kor felett rendben van.
ma 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem simán menne. Túlvagyok már azon a koron, hogy higgyek a szerelemben, nekem béke, nyugalom és biztonság kell. A párkapcsolatban is. Erre pedig pontosan jó valaki, akivel csak barátok vagy lakótársak vagyunk, de jól tudunk együtt élni.
ma 20:02
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
79%

Felejtsd el. Mesélkjek?

Fiataon zenész voltam, faltam a csajokat. Jószerivel hetente mássalvoltam egyedül. Aztán elegem lett, állandóságra, biztos háttérre vágytam. Megnősültem, nem szerelemből, csak olyan "Jobbat úgysem találok" alapon. jó volt... 18 évig csendben békében (unalomban?) éldegéltünk egymás mellett. Aztán 40 évesen olyan leckét kaptam kalandból, hogy a fal adta a másikat, rögtön felborult minden. Azonnal hátrahagytam mindent. Házat, pénzt, autót. Az új párommal vidéken, szegénységben kezdtük újra 26 éve. Most már nyugger vagyok megvan mindenünk, és áldom az eszemet, hogy ezt megléptem. Azóta is imádjuk egymást töretlenül.

ma 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

#5: elfelejtetted, hogy az első feleségedet rommá csaltad. Vagy nálad ez is a csendes, békés egymás mellett éldegélés része volt? Bő fél órája még emlékeztél rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

ma 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!