Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi értelme ilyen videókat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme ilyen videókat küldözgetni?

Figyelt kérdés
Ami ilyen számomra sajnáltatós és értelmét nem látom videók, ami azokról szólnak hogy a házimunka ( takarítás, mosas fozes stb) mennyire fárasztó stb. és kb olyan erzetet kelt hogy " én szegeny még ezt is megcsinálom munka után" miközben inkább az a jellemző hogy én csinálom 80%ban, ő meg mondjuk havi egyszer megcsinálja azt a feladatot
ma 07:27
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Valszeg pontosan ez, amit írsz. Szànalomkeltés.
ma 07:30
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanolyan szánalmas, mint itt folyton kiírni, hogy "ciki-e X évesen nem volt kapcsolatom" és hasonló kérdések.
ma 07:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki küld neked ilyeneket? 😅 Talán a párod/anyád célozgat valamire?
ma 08:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Vagy csak azért mert uram bocsá' mondjuk munka után csinált valamit, mintha kegyet gyakorolt volna

(ami nem igazán jellemző) csak mondjuk 2 hetente egyszer.

ma 08:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Párom.
ma 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2 hetente 1x csinál házimunkát? Valahogy kétlem. 3 nap alatt is rendesen felgyűlik a kosz. És te mennyit dolgozol 2 hét alatt? Na? Jöhet az "én bezzeg beleszakadok, mosok, mosogatok, stb".
ma 08:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát volt amikor kipróbáltam azt a tanácsot hogy várjak amíg nekilát ő is megcsinálni..ez általában úgy végződött hogy én nem bírtam és inkább megcsináltam.

Mert például es aminél nem bírtam tovább és megcsináltam:

4 hétig volt az új ruhája amit mosni kellett volna a gép előtt a földön,

1 hónapig nem volt porszívózva felmosva ,

2 hónapig nem húzott ágyneműt

Egy hétig volt a földön a fürdőben a szennyes fehérnemű hogy mosni kell majd mert estére az maradt csak, de nem indította el egy hét múlva se,

Boltba járok stb

Ezekkel azóta már nem várok hanem inkább már megcsinálom

ma 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Most itt te vagy a férfi? Történet szempontjából mindegy, csak érdekelt. Nálam sincs mindig patika rend otthon, képes vagyok én is elhúzni a dolgokat, de ez amiket írsz, ez már nem kis szintű lustaság és igénytelenség. Gondolom életed végéig nem ezt a felállást akarod csinálni. Azért küldheti, mert szereti sajnáltatni magát, illetve előadni gondolom azt előtudja magát.
ma 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak hogy megdicserd picit hogy le vegye rolad a terhet mert eszre vette magatol hogy neked ez sok te barom!!! Ne dicsered meg azt majd mas no agyaba fekszik!
ma 10:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Tehát mindent te csinálsz, ő semmit, és ő sajnáltatja magát, hogy milyen nehéz a házimunka. Amit itt pár idegennek bemondásra el is kell hinni. Hát persze...

Véletlenül sem lehet, hogy te hazudozol összevissza, és te akarod magad sajnáltatni, ugye? Tudod, hogy honnan lehet tudni, hogy hazudsz? Ha a fele igaz lenne, már rég szakítottál volna. De legalább vele beszéled ezt meg.

Aki csak annyit reagál, hogy ide jár panaszkodni meg mocskolódni, az egyértelműen hazudik.

ma 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!