Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a külön alvásnak betegen?
Nem aludtam soha külön csak ezért és az esetek többségében nem ugyanakkor voltunk betegek.
Egyébként nem sok értelme van szerintem, ha a nap további részében nem kerülöd messzire, álmában kevesebbet köhög meg tüsszög az ember, mint ébren, a betegség meg nem csak úgy átmászik rád az ágyban.
Nonstop köhögök, krákogok, forgolódok, felülök, lefekszem, vánszorgok, kimegyek pisilni....
Szóval ja, kiköltöztem a kanapéra, ne zavarjam az asszonyt aki aludna, mert korán kel, hogy menjen dolgozni.
hogy ígyis-úgyis megfertőzöm? Az lehet, de legalább mindneki a maga lehetőségeihe zképest alszik.
5, ez általában úgy van nálunk, hogy ő hazahozza amunkahelyéről, mert gyerekekkel dolgozik, és köhög meg taknyol kb 3 napig.
Én meg 1 hétig nyomom az ágyat 39es lázzal és várom a papot:D
Gondolom nem nagy titok: én vagoyk kettőnk közül a férfi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!