Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van értelme új albit kivennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme új albit kivennem, ha...?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel, egyedül él. 2 hét beszélgetés után első randi végén nála aludhattam, a többit nem részletezem.

A tulajdonos bejelentette, hogy költöznöm kell az albiból március 31-ig, mert felújítja. Tehát legkésőbb márciusban el kéne kezdenem keresgélni.

Igen ám, de minek, ha a nőhöz is költözhetnék? Alig ismerjük egymást, de ez egy komoly kapcsolatnak tűnik. Minden stimmel vele, ezt most nem is érdemes firtatnom, látatlanban úgyis mindegy, mit írok.

A megoldásként feltűnő "bökkenő" ott van, hogy a város két végén lakunk, talik, együttalvások, átmenések miatt 1-2 órát kéne utaznunk - feleslegesen. Ráadásul a szülei a városhoz közeli faluban/kisvárosban (még nem néztem meg, mi a típusa) laknak, a nőnek van autója, oda is bármikor mehetnénk. Pl. mennek a szülei síelni, a kutya-macska marad otthon, egy hétig miénk a ház.

Bármilyen albit találnék április 1-től, legalább 1 évre kéne kivennem, úgy, hogy lehet, hogy nem is lennék ott. (Mert pl. a nő házias is, elém teszi a vacsorát rendesen terítve.)

Felvethetem neki legkésőbb márciusban, hogy hozzáköltözhetem-e? Ugye vannak cuccaim, tehát nem olyan lenne, mint egy hosszabb ottalvás, hanem még a fotelem és a konyhai eszközeim is vinném, meg nem mindegy, hogy odamegyek egy napi/heti ruhával, vagy a minden tárgyammal.

De ezt is időben kell megkérdeznem, mert ha nem, akkor kifutok a keresésből is.

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek igent mond-e, még az is lehet, hogy most 75% az igen. Hanem hogy ti ilyen rövid ismertség után és pont az életetekben (vagy párotok életében) beálló azonos idejű változás esetén meglépnétek-e.

2023. jan. 2. 22:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

“Alig ismerjük egymást, de ez egy komoly kapcsolatnak tűnik“

Én nem kérdezném amúgy, nem az ő dolga, hogy elszállásoljon (értem, hogy te sem ezt akarod, de nagyon ilyen szinezete van). Keress saját új albérletet.

2023. jan. 2. 22:06
 2/28 A kérdező kommentje:

Ha már pénzügyek, mert sokan ezért nem akarnak házat venni/gyereket vállalni stb. :D

Nyilván beszállnék az albijába, nem a saját lakása, ő is fizet érte. Voltam már összeköltözős kapcsolatban, ott is felesben fizettük, sőt, mivel én kerestem többet, nagyobb arányt vállaltam.

2023. jan. 2. 22:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem basszus. Egy kapcsolatot fel kell építeni. Ha ezt te nem tudod, és ő se tudja, nem hiszem, hogy életképes lesz :D
2023. jan. 2. 22:09
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

"ti ilyen rövid ismertség után és pont az életetekben (vagy párotok életében) beálló azonos idejű változás esetén meglépnétek-e."

Nem lépném meg semmiképp. Még ha tényleg jól is alakul a dolog kettőnkkel, akkor is még szükségem lenne időre, hogy jobban megismerjelek. Túl gyors lenne így.

2023. jan. 2. 22:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Barátom kb 1 hónap járás után odaköltözött hozzám az albérletbe, igaz 5 éve ismertük akkor egymást. Mindenki hülyének nézett minket, de igazából kb minden nap nálam aludt 1 hónapon keresztül 😃

De amúgy cselédet akarsz magadnak? (Mert elémteszi a vacsorát😆)

2023. jan. 2. 22:10
 6/28 A kérdező kommentje:
3-4: nem értem... akkor ha ez még túl korai, máskor meg több éve együttélő párok nem házasodnak össze, mert akkor meg már az a korai, hogy ez a 2-5 év együttélés sem elég egymás megismerésére, mi lenne szerintetek akkor a normális ügyvitel mondjuk egy családalapításig? Túl korán ne költözzünk össze, de ha összeköltözünk mondjuk 2-3 év múlva (ez sok? kevés?), addig persze fizesse egyik fél az albit, miközben nincs is ott (ismerek ilyet is, egy évig fizette úgy az albit, hogy össz. 3 napot aludt benne), ha már 2-3 év után összeköltöztünk, akkor feltenném a kérdést, hogy most már megkérjem a kezét, akkor azt írnátok, hogy várj, még csak most költöztetek össze? :DDD
2023. jan. 2. 22:14
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vegyél ki egy albit, idővel ha fontos vagy neki fel fogja hozni a költözés témát.

A kapcsolatotok érzelmi elmélyültségével arányosan nő az összeköltözés valószínűsége!

Ne kérdezz rá, mert kiábrándító a kérdés!

2023. jan. 2. 22:20
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

…elég meredek szituáció ez, 2-3 havi ismeretség esetén mondjuk összejön 15-20 randi és te cuccolsz a foteloddal?

Ne haragudj, de borzalmasan számítónak tűnsz….

…azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy időről időre kifogok ilyen szerencsecsomagokat, akik 1-2 hét múlva már így szeretlek- úgy szeretlek, de

- tudnál kölcsön adni 2-3 milliót? (Megtörtént, 2 hónappal előtte ismerkedtünk meg)

- tudnád kölcsönadni a kocsidat hetekig (pár hét után)

- összeköltözhetnénk. HOZZÁD (= ő akart bepofátlankodni úgy, hogy később tisztult ki a kép, hogy már az elejétől kezdve kiemelt figyelemmel kísérte, hogy mekkora az ingatlanom, milyen helyiségek vannak, mennyi a rezsi… nincs ebben nyilván semmi titok, de azért így utólag… :D )

Értelmes, tanult, rendezett körülmények között élő, elvált, normális kinézetű, csinos, 40 feletti nő vagyok és a fenti díszpéldányok is tanult embereknek tűntek, kivétel nélkül mindegyik rendezett életvitelt, normális egzisztenciát hazudott magának… El is ment a kedvem az ismerkedéstől és azért kommenteltem ide, hogy lásd: ezt a kihasználós stílust sem te találtad fel.

Ne haragudj, de 4-5-6 hét alatt egyszerűen nonszensz az egész és kihasználás szaga van, a nő helyében megköszönném a kérdést és távoznék.

:(

2023. jan. 2. 22:25
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennél még az is jobb ha célozgatsz az albérletkeresésre!

Pofátlanság ismeretlenként ilyet kérdezni!

2023. jan. 2. 22:27
 10/28 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem részleteztem jobban, nem is fogom. :D Csak annyit írnék: nincs jogsim!!!!! :D Így hát kocsit se tudok kölcsönkérni. Tavaly váltottam munkát 50%-kal magasabb fizuval, végképp nem szorulok kölcsönkérésre, tesóméknak pl. fél milliót adtam az esküvőjükre csak úgy, mert megtehettem, annyira, hogy nem is hiányzik, eszembe se jut. Na, de ezt nem is nektek fogom részletezni, mint írtam, a részleteket nem akarom tálalni, nem az a lényeg.
2023. jan. 2. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!