Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek van értelme a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme a nyitott kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
És ha igen mi?
2021. jan. 26. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki csinálja - neki van értelme.

Nekem nincs szükségem rá, tehát nem látom értelmét.

2021. jan. 26. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

A környezetemben azt látom, hogy a kapcsolatok több, mint 90%-ában van valamilyen szintű megcsalás. Szóval igen, van értelme, mert úgy legalább őszintén menne a dolog.

Az csak mellékes, hogy személyes részemről már egy emberért sem hagynék ki lehetőségeket. A lehetőségeket nem lehet visszahozni akkor, amikor a másik pár év után egyszerűen beközli, hogy bocs, vége. Garancia sincs arra, hogy a másik fél ne lépne félre.

2021. jan. 26. 17:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem
2021. jan. 26. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudom elképzelni magam egy nyitott kapcsolatban, számomra megölné a kötődést, ha mással is lennék.

Ettől fügetlenül el tudok képzelni olyan párokat, akiknél lehet értelme, de ehhez az kell hogy mindkét fél elfogadja a helyzetet, és ne legyen belőle féltékenység, kisajátítás, versengés, stb.

2021. jan. 26. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor menne, ha nem kötődnék a pasihoz. Tehát nem is nyitott kapcsolat az.... Inkább csak szexpartner.

Tehát, ez nekem nem menne 😅

2021. jan. 26. 17:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem nekem se menne szerintem 😅
2021. jan. 26. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg, az emberek többségének nem menne. Gyakorlatilag, az emberek fele félrelép... :D
2021. jan. 26. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A nyitott kapcsolat és a félrelépés nem egy és ugyanaz!

Az első esetben a társ tud róla (jószántából, vagy kényszerűségből eltűri), a második esetben tudhat ugyan róla, de nem helyesli (mert megcsalják, ami ő nem akar).

2021. jan. 26. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi: az szerintem olyan, mint a közösségi kerékpár. Mindenkié, így bárki, bármikor, bárkivel to*hatja a másikat... Majdnem olyan, mint egy közösségi q×a?
2021. jan. 26. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Maximum akkor ha egy párnak kihűl a szerelme és nem akarnak szakítani. Akkor el tudom képzelni. Mert így nem mennek a sumákságok, megcsalások. Volt már akiknek ez segített újra egymásra találni. Más keretek között nem tartom normálisnak, pláne ha valaki már a legelején ilyet keres. Egy csicskást.
2021. jan. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!