Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niceszisz kérdése:
A nyitott párkapcsolatról mi a véleményetek? Van értelme?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 16:55
1/9 anonim válasza:
Mi 10 év után döntöttünk így.Fektettünk le szabályokat, aztán 4 éve így élünk. Nem bántam meg, a párom se.
A gyerekek is egész családban nőnek fel.
2/9 Noblesse Oblige válasza:
Ha működő képes akkor igen. De ehhez két nyitott fél kell.
3/9 anonim válasza:
Ha a két fél meg tud róla egyezni, szerintem működhet.
Én nem bírnám elviselni a tudatot, hogy a párom úgy nyúljon hozzám, hogy előtte két nappal valaki mással volt.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok értelme van. Amíg szereted a másikat addig csak zavaró, ha tudod, hogy mással is találkozgat közben. Ha meg már nincs komoly érzelem akkor felesleges erőltetni az együtt maradást, csak azért hogy valaki kéznél legyen.
6/9 anonim válasza:
A házasság,olyan,mint az agy.Van egy megcsontosodott koponya,ami védi nem csak a bal,és jobboldali agyrészt,hanem a többi részét is.
A nyitott házasság,olyan,mint a nyitott koponya:Tele fájdalmakkal,állandó veszélynek van kitéve(betegségek,külső behatás,kihűlés,zökkenésnél kilöttyen,stb.)
Aki nyitott házasságon töri a fejét,először próbálja ki hogy működik az agya nyitott koponyával!
7/9 anonim válasza:
Van, csak két olyan fél kell hozzá, aki szét tudja választani az érzelmeket a szexualitástól. Amint a válaszokból olvashatod, erre kevés nő képes.
8/9 Titusztitusz válasza:
Én nemnagyon hiszem azt,hogy EGYMÁST SZERETŐ házasfelek között működni tudna az ilyesmi...Ha láttam is példát nyitott kapcsolatokra,azt mindig olyan feleknél láttam csak,akiket max.már csak az anyagi érdekek tartottak össze...Meg a megszokás...
9/9 anonim válasza:
Itt egy érdembeli kritika a nyitott kapcsolatról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!