Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi értelme jha nem csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme jha nem csinálja meg normálisan?

Figyelt kérdés

Nagy takarítást csinálunk, én csináltam az én részem ő a fürdőt tette rendbe. Kérdeztem hogy a csempét letorolte e, erre a válasz az hogy nem is fogja múltkor letorolte.

De ha már nagytakarít hogy lehet azt kihagyni?- mi értelme így az egésznek - pláne hogy közölte ő a konyhaszekrenyt nem pakolja rendbe..csináljuk is meg nem is ez milyen hozzáállás??

Mielőtt a töröld le magad válasz jönne megtettem, csak nem értem a hozzáállást- mert nekem alap h akkor azokat is megteszem.

2021. márc. 27. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
mondjuk nem artana elotte tisztazni, hogy te mit ertesz ‘nagytakaritas’ alatt. mondd el neki, hogy pl. ec kisikalasa, kad kimosas, felmosas es CSEMPE LETORLESE. nem mindenkinek alap ez, ferfiaknak sokszor eszukbe se jut. mikor torolte le utoljara? mondjuk az parasztsag, h miutan megkerted ra, kozolte, h nem csinalja meg..
2021. márc. 27. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Az élet nagy dolgai.

Majd 80 évesen, ha visszagondolsz az életedre, hogy milyen volt, milyen élményeid voltak, akkor pont az fog belerondítani, hogy hogyan takarított.

Gondold ezt át ilyen perspektívából és engedd el.

Ha viszont alapvetően ez a hozzáállása mindenhez, hogy szarunk a világba, akkor ülj le vele, hogy ez neked nem pálya. Nem kell véresen komolyan venni az életet, de ez a kit érdekel hozzáállás nagyjából azt eredményezi, hogy egy súlytalan, soha nem visszük semmire életet élünk le.

3/10 anonim ***** válasza:
88%

Neked alap, neki meg nem. Én is csak kb évente 1x törlöm le, amúgy se látszik, hogy vízcseppes. A WC más kérdés, ott letörlöm pár havonta.

Le kell ülni és megbeszélni, ki mit ért takarítás alatt, mit tart fontosnak és ha lehet kompromisszumra jutni, vagy eleve úgy felosztani a feladatokat, hogy ne legyen ebből vita.

4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne átgondolni a nagytakarítás létjogosultságát. Nem mindenkinek van türelme egész nap suvickolni meg pakolni. Lehet, hogy jobb lenne, ha folyamatosan csinálnátok. Ahol elkezd megbomlani a rend, vagy lerakódásokat láttok, azt azonnal tegyétek rendbe. Így nem gyűlik össze annyi munka, hogy egy egész napba teljen megcsinálni. Vagy hívjatok takarítónőt. Évente egyszer talán belefér, hogy pincétől padlásig alaposan kitakaríttassátok a házat. Így neked sem kell megszakadni, a párodat sem kell noszogatni, mégis tiszta lesz a ház.
2021. márc. 27. 09:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt már mondtam sokszor barátnőmnek hogy ha mindent eltenne a helyére es nem csak épp leb.szná vhova hetekig, meg ha van szabad ideje és igazán esedékes lenne mondjuk porszívózni akkor megcsinálná és nem összevárná hogy egy egész napos program legyen. De nem érti meg ennek az értelmét.
2021. márc. 27. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ja, értem. Akkor itt nem a nagytakarítás a fő probléma, hanem az, hogy a párod igénytelen, rendetlen. Mindenképp gondold át a kapcsolatotok jövőjét. Amíg a barátnőd nem akar változtatni, nem akar rendesebb lenni, addig te a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz változás. Azt neked kell tudni, hogy elfogadod-e ilyennek a barátnődet, vagy keresel egy olyan nőt, aki jobban megfelel az elkepzeléseidnek.
2021. márc. 27. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen, hasonló helyzet előtt egy tervet kell felállítanotok, hogy ki-mit-hogyan végezzen, és akkor nem lesz ez probléma.
2021. márc. 27. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szard le, legyél nagyvonalú! Élvezd az ivarszervét inkább! Eszedbe jutott az pl. hogy vita közben spontán kinyalod, mondván, hogy olyan cukin érvel, hogy mindjárt megzabálod? :)
2021. márc. 27. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Konyhaszekrény? Kit érdekel? Amíg nincs beoltva elég ember, úgysem lehet kinyitni!
2021. márc. 27. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki pár havonta törli le a WC..... Annak az normális????? 2 naponta letorlom?!!! Csempét se kell csak évente?? Olyan vízkőves lesz, hogy lesheted🤮🤮🤮🤮vettünk egy lakást, és látszott ott is milyen takarítás lehetett... Minden vízkőves volt, WC is🤮🤮Két napot takarítottam mire emberi módjára nézett ki..... Nem kell el hanyagolni és akkor kB 5 perc alatt ✅.
2021. márc. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!