Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy semmi értelme az egésznek, de úgy normálisan logikusan végiggondolva?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagytok elkeseredve meg ilyesmi, csak úgy végiggondoltátok az életeteket és arra jutottatok, hogy nincs értelme az egésznek.

Reggel felkeltek elmentek dolgozni , nap végén haza, mondjuk nincsenek barátaitok, minden nap evéssel meg tv-vel végződik meg netezéssel.

Aztán eljön a hétvége, maximum bevásárolni mentek el, otthon max takarítotok, valamit főztök aztán net meg tv és kezdődik a hét előröl, mert se szülők, se rokonok se barátok, se barátnő vagy barátotok nincsen.

És úgy hasztalan értelmetlen az egész.

Igen volt pszichológusnál, aki elküldött egy pszichiáterhez is de semmi haszna nem volt.

30/f

2016. febr. 17. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szüleid sem élnek már? Testvér , vagy bármilyen rokon?
2016. febr. 17. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Keress magadnak erdeklodesi kort, hobbit! Pl. Sportolj. Ezaltal uj embereket ismerhetsz meg, stb. Felismerted a problemat, probalj megoldast keresni ra.
2016. febr. 17. 22:38
 3/13 A kérdező kommentje:

Sajnos már meghaltak.

De a barátkozás sem megy, voltam sportolni próbáltam a kollégákkal barátkozni, de senkivel nem megy a kommunikáció, nincs miről beszélni.

És nem is érdekel igazából senkinek az élete sem.

2016. febr. 17. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, éreztem. Ilyenkor kell értelmet keresni az életednek.

27N

2016. febr. 17. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Hűha...

Egyszer én is voltam ilyen mély ponton, szabályos embergyűlölet volt bennem. Tartott kb. 5 évig.

Valójában szerencsém volt, engem az öcsém hozott ki belőle.

2016. febr. 17. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, de én még csak 22 éves vagyok, szóval elég korán kezdem... Azt tudom, hogy én nem fogok így leélni egy életet, szóval ha nem történik valami csoda hamarosan, megölöm magam.
2016. febr. 17. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha én a helyedben lennék befizetnék pl. egy utazásra...eddigi tapasztalataim alapján tök jó, és tartós barátságokat lehet kötni.

Vagy mondjuk társkeresőn ráírnék néhány srácra, hogy "szevasz, te figyi szerinted nem szar ez az oldal? Csak mert nekem baromira nem jön össze egy normális csaj sem" ha jó fej, simán válaszol és elkezdtek dumcsizni a csajokról, aztán ha van közös téma fel lehet vetni a "mi lenne ha elmennénk sörözni egyet, és élőben is kipróbálnánk a csajozást?" simán összehaverkodtok...

Továbbá eljárnék ide-oda...moziba, fürdőbe, masszázsra, meg minden olyan helyre, amit kedvelek...

Fontos, hogy ne sajnáld magad...próbálj meg szocializálódni, hidd el, ha kedves vagy az nagyon sokat jelent...

Ne legyél borús! Minden nap tegyél egy kis lépést afelé, hogy jobban érezd magad! Találj ki egy hobbit, ami érdekel...ne fásulj be, mert hidd el, ha képes vagy arra, hogy ezt az állapotot leküzd, akkor sok jó és örömteli dolog fog rád várni! :)

27/N

2016. febr. 17. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Aha.

A munkámban van némi "értelem" még az a szerencse, de másképpen....

2016. febr. 17. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj. Az a probléma, hogy nem érnek új impulzusok. :) Ezt kellene beiktatnod, valamit változtatni. Kezdheted akár azzal, hogy másik útvonalon mész munkába. Kezdhetnéd azzal, hogy veszel egy kutyát mondjuk, akit gondozhatsz :) Nem olyan nagy probléma. Nincs is semmi baj, csak változni kell. Anélkül semmi nem jön.
2016. febr. 17. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor én mit szóljak???? Az 1500 évek hajnalán születtem és 20on évesen megtámadott egy vámpír. Nem ölt meg, hanem azzá tett ami ő volt. Mellőlem is kihal mindig mindenki.

Másnak is van hasonló baja, úgy hogy nincs is egyedül:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2016. febr. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!