Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en latom ugy hogy nincs ertelme tovabb folytatni vagy ti is? A tobbi lent.
Nem csoda hogy nem tudta kiélni magát, ha 15-16 évesen összeköltözött veled....
Szegénynek a jellemfejlődése túlnyomórészt a te hatásod alatt ment végbe. Ami önmagában nem baj, de azért valljuk be ritka hogy valaki a kamaszkorában megismert párjával együtt marad. Nem kizárt, de ritka.
Én a helyedben elengedném, akármilyen nehéz... ha ezután rájön hogy mégis te kellesz neki akkor az egy megerősítés... és ha képes vagy visszafogadni, akkor nagyot léphet előre a kapcsolatotok.
Kicsiben, de hasonló játszódott le köztünk a barátnőmmel idén tavasszal. Ő visszajött, én visszafogadtam és azóta tényleg egész más. Lassan az eljegyzést tervezzük.
26F
Ertelek, de o akarta hogy koltozzunk ossze akkor, en belementem mert szeretem, de ha nem elte ki magat, miert akart egy komoly kapcsolatott? Nem ertem, szoval azert akkor is tudta(nia) hogy h meg elnie kell szerintem nem most jutott eszebe...:/ elfogok menni mert igy nem latom ertelmet ennek a kapcsolatnak
Koszonom a valaszokat! Kellemes unnepeket es boldog uj evet nektek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!