Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy semmi értelme az egésznek, de úgy normálisan logikusan végiggondolva?
Szóval nem vagytok elkeseredve meg ilyesmi, csak úgy végiggondoltátok az életeteket és arra jutottatok, hogy nincs értelme az egésznek.
Reggel felkeltek elmentek dolgozni , nap végén haza, mondjuk nincsenek barátaitok, minden nap evéssel meg tv-vel végződik meg netezéssel.
Aztán eljön a hétvége, maximum bevásárolni mentek el, otthon max takarítotok, valamit főztök aztán net meg tv és kezdődik a hét előröl, mert se szülők, se rokonok se barátok, se barátnő vagy barátotok nincsen.
És úgy hasztalan értelmetlen az egész.
Igen volt pszichológusnál, aki elküldött egy pszichiáterhez is de semmi haszna nem volt.
30/f
Hát ennek így valószínűleg tényleg nem sok értelme van, de ez az én fogalmaim szerint nem is élet csak vegetálás.
Van hogy jobban érzem magam egyedül, mint társaságban vagy vkivel, szóval én kifejezetten szeretek egyedül lenni. Egy időben volt, hogy őszinte emberi kapcsolatok hiányában magányosnak éreztem magam, de aztán elkezdtem magam rendbetenni és változott ez is. Nem görcsölök már rá sem a családi sem az egyéb emberi kapcsolataimra (szerelem, barátság) és nem érzek már magányt sem, mert jól érzem magam a bőrömben; megszerettem magam.
Ezért nem álltam be a sorba, soha nem volt, és nem is lesz "munkahelyem" azt csinálom amit szeretek, + kereskedek...
Mindig jókat röhögök, mikor a nap mint nap robotolók panaszkodnak, hogy nincs elég pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!