Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme új albit kivennem, ha...?
Megismerkedtem egy nővel, egyedül él. 2 hét beszélgetés után első randi végén nála aludhattam, a többit nem részletezem.
A tulajdonos bejelentette, hogy költöznöm kell az albiból március 31-ig, mert felújítja. Tehát legkésőbb márciusban el kéne kezdenem keresgélni.
Igen ám, de minek, ha a nőhöz is költözhetnék? Alig ismerjük egymást, de ez egy komoly kapcsolatnak tűnik. Minden stimmel vele, ezt most nem is érdemes firtatnom, látatlanban úgyis mindegy, mit írok.
A megoldásként feltűnő "bökkenő" ott van, hogy a város két végén lakunk, talik, együttalvások, átmenések miatt 1-2 órát kéne utaznunk - feleslegesen. Ráadásul a szülei a városhoz közeli faluban/kisvárosban (még nem néztem meg, mi a típusa) laknak, a nőnek van autója, oda is bármikor mehetnénk. Pl. mennek a szülei síelni, a kutya-macska marad otthon, egy hétig miénk a ház.
Bármilyen albit találnék április 1-től, legalább 1 évre kéne kivennem, úgy, hogy lehet, hogy nem is lennék ott. (Mert pl. a nő házias is, elém teszi a vacsorát rendesen terítve.)
Felvethetem neki legkésőbb márciusban, hogy hozzáköltözhetem-e? Ugye vannak cuccaim, tehát nem olyan lenne, mint egy hosszabb ottalvás, hanem még a fotelem és a konyhai eszközeim is vinném, meg nem mindegy, hogy odamegyek egy napi/heti ruhával, vagy a minden tárgyammal.
De ezt is időben kell megkérdeznem, mert ha nem, akkor kifutok a keresésből is.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek igent mond-e, még az is lehet, hogy most 75% az igen. Hanem hogy ti ilyen rövid ismertség után és pont az életetekben (vagy párotok életében) beálló azonos idejű változás esetén meglépnétek-e.
célozgatsz: " -Hát ahogy látom elkélne ide a házhoz egy férfi!"
Meg amikor hátat fordít neked előveszed a zsebedből a centit és méricskélsz.😆
"jó lenne, ha nem aludhatnék nála ilyen >>ismeretlenként<< az első randi után... akkor nem voltam az? :D"
Ja hogy te úgy működsz mint az Avatár kék indiánjai akik összekapcsolják a csápjaikat fűvel fával állatokkal és már ismered is a másikat! Bocs, nem szóltam!
keress önállóan lakhatási lehetőséget, mint eddig, ne más hátán akarj jobban járni, előnyösebb üzletet kötni.
Ne a kényszer vigyen arra, hogy összeköltözzetek- mert akármit hadoválsz, ez a szituáció igenis kényszer!- hanem MAJD a közös elhatározás, vágy, megismerés UTÁN, egy újabb szintlépésként egy épülő kapcsolatban.
Nem kell határozott idejű bérleti szerződést kötni- ha majd fél vagy 1 év múlva ez téma lesz, fel tudod mondani- de lehet, hogy az lesz a kedvezőbb bérlemény.
Az önálló férfi kifejezés jelen esetben azt is jelentené, hogy ezen a lehetőségen, hogy a fotelkáddal becuccolsz, fel sem merül benned most!
Számító vagy.
vizuális típus vagyok ezért elképzeltem:
A nő átfordul az ágyában, kinyitja a szemét, ott fekszel és erre megijed. Te meg: -Heló! Adsz takarót kicsit hűvös van.
erre a csaj: -Mit keresel itt?
erre te: - Itt lakok!
Biztos, h így ennyi idő után senki nem költözne ide!
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!