Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szerelem nélkül össze költözni? (Többi lent)
Van egy srác akivel hónapok óta ismerkedek, sokszor nem találkoztunk, de ő belém szeretett, én viszont csak a belső értékeibe. Nem alakult ki részemről vonzalom és szerelem iránta,magyarul nem tetszik. Viszont fontosabbnak tartom a belső értékeket viszont a külső sem elhanyagolhato szempont. Ő fel mondott a munka helyén és kész el költözni hozzám,ott hagyni a családját,mindenét és új életet kezdeni, azt remélve hogy majd így lakva bele szeretek de nem tudom erre mennyi esély van és aggaszt ez az egész. Tavkapcsolatot nem szeretnék azért is gondoltunk erre. Szerintetek van esély arra h összejöjjünk és megszeressem?
23/l

A te lakásodba akar költözni? Eleve ezen a ponton lépnék hátra.
A másik pedig az alaphelyzet, ismerek olyan lányt, aki megsajnálta a srácot, eltelt annyi idő, ideje volt házasodni, hát megkérte rokonok előtt. A lány igent mondott, mert úgy illik. Aztán titkolta végig a jegygyűrűjét. Később észhez tért, szakított, a srác nem adta fel és a közelében maradt, kivárt. Nyert, már kis esküvő és baba is megvolt, de nem hiszem, hogy valaha is teljesen boldog lesz a feleség.

Teljesen felesleges. Meg szerintem is kicsit bolond lehet a srác, ha ennek tudatában hozzád akar költözni, még ha csak arról lenne szó, hogy a városodba költözik, hogy többet tudjatok találkozni, úgy oké lenne, de igazából az is felesleges, te csak barátként gondolsz rá, nyilván fontosabbak a belső értékek ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolat, de vonzalom nélkül sem fog rövidtávon sem.
De nekem ez kicsit olyan, hogy neki mindegy igazából, ő sem szerelmes szerintem, csak lát benned valami lehetőséget, jobb helyen laksz, vagy legalábbis nem szülőkkel, ő is inkább lakna egy csajjal, mint az anyjával, egy normális férfi szakítana magától, ha azt mondanád neki, hogy te nem vagy szerelmes meg vonzónak se tartod, nem az lenne a reakció, hogy hát de azért becuccolna hozzád.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!