Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akarunk költözni a barátommal, de félek (?)
Lassan másfél éve vagyunk együtt, és régóta beszéljük az összeköltözést, ő már dolgozik, nekem van még másfél évem a suliból.
Ő 20 éves én 18.
Albérletbe nem tudunk még menni, de a szülei szeretnék, ha oda mennék. Viszont én valamiért nagyon félek.
Anya tudom, hogy rosszul fogja viselni, és ez bánt a legjobban.
Anyáék is mondták neki, hogy jöjjön ő, és itt is tudunk gyűjtögetni, de ő nem akart jönni. Azt mondja, hogy ő megszokta az otthoni környezetet, és ő nem merne elmenni otthonról.
Rólam tudni kell, hogy depresszióval küzdöttem régebben, gyógyszereket szedtem, de már nem. És van, hogy a mai napig rosszul vagyok, szorul a mellkasom és egyfolytában sírok. Nem tudom, hogy náluk ezt hogy kezelnék ezt a dolgot. Na meg az, hogy tartok attól, hogy valamikor is kilöknének vagy hasonlók. Azt mondta anyósom, hogy ilyesmitől nem kell félnem. Felhozódott a pénz téma. Azt mondja a barátom, hogy nem mondtak semmi olyat, elkérnének havonta tőlem pénzt, amiért én ott lakok. Viszont én azt vettem le, amikor apósom azt mondta, hogy nem tudja a pénz hogy lesz. Vagyis hogy kérjen vagy sem. Megértem, hiszen "lakó" lennék itt. De a gyerekük miatt szeretnék jönni. És ők nem engednék el őt. Plusz ők hozták fel a témát. És rosszul is érzem magam, hogy a barátom fizetni akarja amiért én ott lakok... Ez még nem biztos egyébként. Elvileg szó sem volt pénzről, de én úgy éreztem akkor, hogy erre célozgatnak.
Félsz is és még gyerekek vagytok (igen, 20 és 18 éves még nem nőtt fel teljesen).
Várjatok még, miért kell sietni?
Az meg hogy ő nem akar költözni egy intő jel.
Bocs, a kérdező sem akar. Az nem az?
Biztos, hogy nem költöznék anyóshoz, hacsak nincs semmi más lehetőség, max a híd alá menni.
De ugyan úgy az én szüleimhez sem költöztetném oda a párom.
Egyszer csak azon kapod magad, hogy ott ragadtatok. Eltelik x év, már úton a gyerek, aztán még mindig ott vagytok, mert a férjecskédnek úgy kényelmes, “megszokta”, meg “nem mer” elköltözni. Nem tud leszakadni anyuciról.
Várjatok pár évet, te is kezdj el dolgozni, aztán menjetek külön a szülőktől.
Biztos hogy nem költöznék vele így össze. Mama pici fia, nem engedik el se most, se 10 év múlva.
Keress magadnak egy normális srácot, aki ki tud lépni a szülei fennhatósága alól.
7, a kérdező meg anyuci pici lánya.
Itt köpköditek a srácot, mert otthon maradna. A lány is, az nem baj????
"Az meg hogy ő nem akar költözni egy intő jel.
Bocs, a kérdező sem akar. Az nem az?" Nem, ugyanis a kérdezőnek nincs jövedelme, inkább józan észre vall ha nem akar így költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!