Ha én csak decemberben töltöm be a 18at, de most 10. -e környékén elakarok költözni a barátommal, lehet belőle valami bajom? És a szüleim tehetnek valamit ellenem?
Igen haza vitethetnek egy rendőrrel mért nem ér rá az a pár hónap,
és miből képzeled eltartani magad mert attól hogy 18 leszel aligha leszel rögtön önellátó, ha kidob a pasi hova mész 18 elmúltál onnan nem kötelesek viszafogadni mehetsz az utcára csövezni.
"És a szüleim tehetnek valamit ellenem?"
Ez a legnagyobb problémád?
Miért éri meg neked bármi olyat tenni, hogy egymás ellen forduljatok a szülőkkel? Ha elköltözöl, az a ő támogatásukkal legyen. Épp elég probléma van az életben, nem érdemes még családon belül is tovább szítani a feszültséget.
Ha otthon sok a veszekedés, még az is előfordulhat, hogy eszükbe sem jut hazahozatni, nem?
Magántanuló vagy plusz dolgozol - ennyiből arra következtetek, hogy a szüleid nem igazán törődnek veled, meg hogy merre fordul az életed. Mondtad már nekik, hogy elköltöznél?
Amúgy ha nagyon akarnak, akkor hazahozathatnak.
Ha el tudod magad tartani meg minden ok akkor várj egy picit még decemberig és utána menj el, hidd el nagy égés, hogy egy rendőr hazavisz...
Pl.: December 22-én születtél akkor 21-én este 10-kor elkezdesz pakolni és éjfélkor már elmehetsz. Onnantól a rendőrök kereshetnek, de már nem visznek vissza csak megkérdezik. Még azt sem fogják elmondani hol vagy csak azt, hogy élsz, megvagy nem éhezel nem fázol stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!