Decemberben elején együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk de nem élvezett belém. Lehetek babás?
Figyelt kérdés
Dec. 18-án meg kellett volna jönnie de nem jött..rá 1héttel csináltam tesztet negatív lett..utánna január 9-én is csináltam egy tesztet és az is negatív lett..barnázásom volt 4napig..nincsennek tüneteim se..mi lehet a baj? lehetek terhes?2009. jan. 11. 16:06
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha terhes lennél, akkor már a teszteknek ki kellenne mutatnia a terhességet. Ez már elég idős terhesség lenne!!
Ha két teszt lett negatív, akkor valószínű nem is vagy az.
Lehet, hogy ebben a hónapban egyszerűen nem volt peteérésed.
Szerintem mindenképp menj el orvoshoz, egyrészt megerősíti a teszt eredményét, és megnézi mi lehet a baj, amitől kimaradt!
És irass vele fogamzásgátlót, nem fogsz feleslegesen idegeskedni.
2/3 anonim válasza:
Egyszer se biztos, hogy a teszt kimutatta volna még a terhességet. A húgomnak is csak a 12. héten lett pozitív.
Símán lehetsz terhes, főleg, hogy nem volt meg rendesen a menstruációd. Irány a doki.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyit hozzátennék, hogy volt már olyan hogy aktus után 1,5 hónapig nem jöttmeg..
2009. jan. 11. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!