Mivel tudnám szorosabbá tenni a barátommal a kapcsolatunkat, hogy bízzon bennem?
Nagyon szeretjük egymást majdnem mindennap beszélünk telón,meg facen csak egy a gond féltékeny a legjobb-haveromra.Nincs oka pedig,mert 4 éve legjobb barátom és ha akartunk volna 4 év alatt akármikor összejöhettünk volna.Élőben jól kijönnek egymással,de szarul esik neki ha megölelem,tehát már azt se tehetem ha a párom itt van.
Múltkor volt szülinapi bulim és a születésnapomra kaptam egy Swarowski kristályos apró fülbevalót a legjobb barátomtól(innentől kezdve Bnek hívom egyszerűbb)és teljesen kiakadt,hogy ő mért vesz nekem ilyen drága ajándékot.Pedig ő már dolgozik és tényleg jó a kapcsolatunk és ez az első nagy ajándék.És erre rettenetesen féltékeny lett és el rontotta a bulimat is..És besértődött..Amikor odamentem hozzá akkor meg aztmondta majd ő leszed pénzt a kártyájáról és vesz nekem Swarowski nyakláncot.De mondom minek úgysem hordom erre fordulonkra vett egy egyszerű fülbevalót és meglátta,hogy a B fülbevalója van bent kivetette mert neki szarul esik..Nem tudom mit tegyek.:S:S Rosszul esik néha és kiakadok már a dolgain,de nagyon szeretem és mindent átbeszélünk egy balhé után szóval nem tudom.Valami jó tanács?:)
Te megis mit ereznel a helyeben?
Szeret teged, te megis valaki massal logsz. Annak a masiknak penze is tobb van, es olyasmiket tud megadni neked, amikot o nem. Ettol aztan egy kis szarnak erzi magat.
Nekem az elettarsam a legjobb baratom. Tovabba evek tapasztalata, ferfi es no kozt nincs baratsag, valamelyik mindig tobbet akar, megha ez nem is mindig vilagos a masik fel szamara (kiveve, ha a masik nemu homoszexualis).
Ha tenyleg szereted a fiud, akkor azzal nyerheted el a bizalmat, ha visszafogod a "B"-t. Ez van.
27/N
Összeköltözés kicsit korai lenne,meg esély sem lenne rá,de voltunk már éjszaka együtt.A hétvégéket péntektől vasárnapig együtt töltjük.:)
Hétköznap necces találkozni,mert nem tudjuk mindig összeegyeztetni az időpontokat,mert ő jóval előbb végez,mint én és hétköznap max 2x tudunk 30percre egy csókra összefutni,mert megy is a buszom.
Elso vagyok
Az sem ebresztett benned ketsegeket, ha olyan nehezen keresi a penzet, miert vesz draga ajandekot?
A noies fiuk is lehetnek szerelmesek. Tovabbra sem gondolom, hogy van ferfi-no baratsag.
Nem ébresztett bennem kétségeket,mert 4 éve vagyunk barátok és mind a kettőnknek van párja.
"A noies fiuk is lehetnek szerelmesek."Ez igaz,de a barátnőjébe szerelmes.:)És látszik is rajta,hogy nagyon szereti.Van aki hisz a nő és férfi barátságban van aki nem.Én hiszek,de nem győzködlek,hogy nincsen ilyen kapcsolat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!