Ha sosem mozdulunk ki otthonról a párommal, az tönkreteheti a kapcsolatunkat?
Mi sem igazán járunk, idő sincs,mert a párom állandóan dolgozik, késő estig is.
De néha azért tartunk csajos estét, meg napokat. Párommal esetleg sétálni, borozni ha ki megyünk.
Nem hiszem, a tieteket nem teszi tönkre összenőttök. Persze lehet megunjátok egymást előbb, mint utóbb.
Viszont a haverokkal a kapcsolatotokat tönkreteheti, és ha szükség lenne rájuk egyszer későbbiekben, akkor igen ciki lenne előkapni őket. Vagy ha valami veletek történik, különmentek, vagy bármi ami miatt nem lehettek együtt, igen magányosak maradhattok.
Szerintem némi kapcsolattartás haverokkal egészséges, főleg ha ők hívnak. Ne zárkózzatok el teljesen, az nem jó.
ezt én úgy hívom,hogy nyugdíjas tempó.
hosszútávon ilyet nem lehet csinálni, egy ő után bele lehet fásulni,és ha egyszer kiborul valamelyikőtöknél a bili, arra az egész kapcsolat is rámehet.
egy kapcsolathoz szükséges a különlét is, a barátokkal barátnőkkel való együttlét,és igen,az egyedüllét is! különben egy idő után megfojtjátok egymást. kell a szabadság,én azt mondom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!