Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkreteheti ez a kapcsolatunkat?
arról van szó, hogy te még nagyon fiatal vagy, normális amiket leírtál, de ő már 40 és nem megbántani akarlak de egész más az ő életstílusa mint a tied. Ha szereted akkor el kell fogadnod, de megmondom őszintén, én nem mentem volna bele.
Dönts úgy ahogy jónak látod.
"Én most ki akarom még élni magam tombolni akarok szexelni ő meg nem"
AKKOR MI A TÚRÓNAK KEZDTÉL EGY 40 ÉVES VÉN KUJONNAL?
Ilyen idős korba már természetes, hogy nem kaszanova az ember, ne is várj többet, sőt, pár év és egyre "gyengébb" lesz a teljesítmény.
Ezért nem értem a kis cafkákat, hogy miért tolják olyan vén szivarokkal, akik az apjuk lehetnének, aztán mikor elmúlik a varázsa, hogy kislány - nagyfiúval kavar akkor jön a sírás, hogy puha a p*cse. Hát ez van. Vagy megelégszel a langyos virslivel vagy bazi gyorsan keresel egy 20-as bikát magadnak, vagy szottyadt vénlányként végzed az öreg fószer mellett.
Ne haragudj, de milyen vállaszt vártál ? Ez az igazság, értsd már meg, ő lassan egy idős ember lessz, te meg még fiatal lány. Hogy a másik illető kicsit nyersen fogalmazott lehet, de jogos. Szereted- szereted... a szerelem sem minden.
(És még azt mondják a nők hamarabb érnek... atyaisten)
én nem ítéllek el.
Vannak potencianövelő szerek, a gyógyszertárban érdeklődj róla.
Ezenkívül ne sírj, hanem mondd meg neki h neked kicsit többre lenne szükséged, és h tegyetek vmit az ügy érdekében :)
Nos, 40 évesen a párod van már olyan tapasztalt, hogy tudja, hogy annak jobb inkább lenni egy kapcsolatban, aki a kevesebbel is beéri. Így mindig kielégül a vágya. Valószínűleg azt is tudja, hogy a szexuális étvágy nem változtatható meg, és az ő esetében egyre kevesebb lesz.
A kérdésedre a válasz: igen, tönkreteheti a kapcsolatotokat. Ha ígymarad, akkor neked nem lesz elég, és lelépsz. Ha ő fickósodik be miattad, akkor nem fogja bírni, és lelép.
Most neki így jó. Választhatsz: elfogadod így, vagy küzdesz, hogy neked legyen jó, és neki rossz, vagy keresel mást, aki kielégít rendesen.
De van potencianövelő. Szedjen csak viagrát, max 10 évvel előbb hal meg szívrohamban vagy májelégtelenségben...
De ez neked gondolom nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!