Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor költöznétek össze a párotokkal?
Párommal 5 éve vagyunk együtt
Én most vagyok 20 ő 27.
Ő dolgozik én pedig jelenleg egyetemre járok ami 4 éves, jelen esetben nincsen keresetem, egyenlőre.
Egyetem után tervezzem az összeköltözést vagy már az előtt is akár?
Ti mit tennétek a helyemben?
És ha költözni is szeretnék, hogy közöljem a szüleimmel?
Mi akkor költöztunk össze (és építettük fel a házunkat), amikor mindkettőnknek volt már keresete.
Az nem derül ki, hogy a barátodnak van-e most lakása, vagy szüleinél lakik, egy esetleges albérletet vagy lakáshitelt tud-e addig egyedül fizetni amíg még tanulsz stb.
Az hogy ki mikor költözik össze valakivel egyéni tényezők sokasága.
Párom is jelenleg a szüleinél lakik, de tervez a jövőben albérletbe menni.
De ketten fizetve könnyebb lenne mimt egyedül ez tény.
Én is voltam hasonló dilemmában amikor egyetemista voltam és mindenáron együtt akartam már vele lakni, de nem igazán lett volna megoldható kereset nélkül. Mi most fogunk összeköltözni, ő már dolgozik 3 éve, én pedig most álltam munkába. Az egy dolog, hogy majdnem dupla annyit keres mint én, de mégsem az van, hogy csak ő ad bele én pedig eltartott vagyok.
Ha belefér az idődbe vállalj diákmunkát suli mellett és akkor ketten össze tudtok dobni egy albérletre valót. De nekem pl sosem jött össze a munka egyetem mellett, mert rengeteg gyakorlati órám volt, amiről ha akartam volna se tudtam volna hiányozni anélkül, hogy ne rakjanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!