Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor költöznétek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor költöznétek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés

Vegyük azt alapul, hogy

• bő két óra az út tömegközlekedéssel (kocsival kb 1)

• jelenleg a távolság, plusz az elfoglaltságok miatt heti 1x tudtok talizni, de akkor természetesen együtt is alszotok, ha úgy van, hogy másnap egyikőtöknek sincs dolga, akkor azt a napot is együtt töltitek, csak estére/éjszakára mentek haza

• online ismerkedtetek meg, előtte semmit nem tudtatok egymásról, nincsenek közös ismerőseitek

• munkahely szempontjából előnyös lenne az összeköltözés az egyikőtök irányában, tehát nem áll fenn az, hogy valamelyikőtöknek kellemetlen lenne emiatt.

• Amikor beszéltetek róla korábban, akkor megegyeztetek, hogy alapvetően komolyan gondoljátok a dolgot.

• Jelenleg mindketten dolgoztok, de kiegyenlítetlen a fizetés (egyikőtök kb 3x annyit keres, mint a másik)

• a többet kereső fél a férfi, van pár millió tartaléka, még a nőnek nincs

• Alapvetően hasonló értékrendjük van, a főbb dolgokkal egyelőre egyetértenek

• Mindketten éltek már együtt párkapcsolatban, és mindkettőjüknek komoly kapcsolat volt, amiben nagyot sérültek és eléggé pofára is estek.

• 24N, 30F

2020. okt. 15. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Minél előbb. Azaz 2-3 hónap járás után már akarnám.

A nő vigyázzon arra, hogy ha mégse jön össze, legyen hova mennie.

2020. okt. 15. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor lenne rá pénzem.

Úgy látom, nektek van az állandó kereset, szerintem nyugodtan belevághattok.

2020. okt. 15. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Asap. Olcsobb is, meg tobbet lehet kuralni. Legfeljebb kiderul, hogy nem muxik, aztan revertaltok a mostani allapotba...
2020. okt. 15. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
1-2 év ismeretség nem árt, nem olyan buli együtt élni , akkor romlanak meg igazán a kapcsolatok.
2020. okt. 15. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ideális esetben azt mondom, 1-2 év ismerettség után költöznék össze. A ti esetetekben már most játszhat a költözés mivel biztos anyagi hátteretek van, viszont arra jó figyelni, hogy ha mégse működik, legyen B terv.
2020. okt. 15. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi 2 év távkapcsolat (90 km távolság, csak a hétvégéket töltöttük együtt) után költöztünk össze. Nekünk ez így tökéletes volt, mert előtte mindkettőnknek voltak nagy csalódásai és kicsit lassan jutottunk el odáig, hogy teljes mértékben elmerüljünk a kapcsolatunkban. Nálunk is 3x annyit keresett a párom, mint én, ezért én költöztem el Budapestről. Jelenleg viszont már annyit keresek, mint ő, mert sokkal jobb állásom van, mint Budapesten bármikor, tehát nálunk abszolút jól sült el ez a dolog.
2020. okt. 15. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár év után.

A volt párommal 3 hónap után költöztünk össze (ő az én házamba).

Neki is volt sok félretett pénze, a közösbe viszont nem fizetett (rezsi, számlák) . Megtudtam hogy a haverjai azt pletykálják hogy én elszedem a pénzét, ő tart el, stb.

Na ezek után úgy vagyok vele hogy pár hónap után nem. Ha össze is költözünk, biztos nem az én nyakamra fog jönni majd.

2020. okt. 16. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
7 Mert belecsaptál a lecsóba és felszínes ember felszínest talál .
2020. okt. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!