Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor költöznétek össze a párotokkal?
Vegyük azt alapul, hogy
• bő két óra az út tömegközlekedéssel (kocsival kb 1)
• jelenleg a távolság, plusz az elfoglaltságok miatt heti 1x tudtok talizni, de akkor természetesen együtt is alszotok, ha úgy van, hogy másnap egyikőtöknek sincs dolga, akkor azt a napot is együtt töltitek, csak estére/éjszakára mentek haza
• online ismerkedtetek meg, előtte semmit nem tudtatok egymásról, nincsenek közös ismerőseitek
• munkahely szempontjából előnyös lenne az összeköltözés az egyikőtök irányában, tehát nem áll fenn az, hogy valamelyikőtöknek kellemetlen lenne emiatt.
• Amikor beszéltetek róla korábban, akkor megegyeztetek, hogy alapvetően komolyan gondoljátok a dolgot.
• Jelenleg mindketten dolgoztok, de kiegyenlítetlen a fizetés (egyikőtök kb 3x annyit keres, mint a másik)
• a többet kereső fél a férfi, van pár millió tartaléka, még a nőnek nincs
• Alapvetően hasonló értékrendjük van, a főbb dolgokkal egyelőre egyetértenek
• Mindketten éltek már együtt párkapcsolatban, és mindkettőjüknek komoly kapcsolat volt, amiben nagyot sérültek és eléggé pofára is estek.
• 24N, 30F
Minél előbb. Azaz 2-3 hónap járás után már akarnám.
A nő vigyázzon arra, hogy ha mégse jön össze, legyen hova mennie.
Amikor lenne rá pénzem.
Úgy látom, nektek van az állandó kereset, szerintem nyugodtan belevághattok.
Pár év után.
A volt párommal 3 hónap után költöztünk össze (ő az én házamba).
Neki is volt sok félretett pénze, a közösbe viszont nem fizetett (rezsi, számlák) . Megtudtam hogy a haverjai azt pletykálják hogy én elszedem a pénzét, ő tart el, stb.
Na ezek után úgy vagyok vele hogy pár hónap után nem. Ha össze is költözünk, biztos nem az én nyakamra fog jönni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!