Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után költöztetek/költöznétek össze a párotokkal?
Azért kérdezem,mert a párom már szinte könyörög,hogy költözzek hozzá. Csak én nem tudom miért, folyton elodázom h majd...ma már odáig jutottunk reggel,hogy kijelentette még a héten szeretné ha hozzá költöznék. Így könnyebb lenne neki (a munkája miatt főleg). Amúgy meg minden rendbe van,jól kijövünk,elvagyunk,de még csak 3 hónapja vagyunk együtt.
Ha a szerelem és a kapcsolat jó bevállalnátok?
24/L
3 hónap,az ehhez túl kevés idő.
Én össze költöztem valakivel,amikor másfél éve voltunk együtt,és akkor is tudtam meg ujdonságokat.Nem hiába mondják,hogy lakva ismerkszik az ember.
De 3 hónap...még arra sem elég,hogy komoly kapcsolatnak lehessen hívni.
Gondolom minél hamarabb a tulajdona képp akar kezelni...
19 voltam, ő 24, 2 hónap után összeköltöztünk, három hónap után kérte meg a kezem, rá 4 hónapra (megismerkedéstől 7 hónap) összeházasodtunk. Egy év múlva született a lányunk. 17 éve vagyunk házasok, túléltük a kislányunk halálát, két év szexmentes időszakot (betegség miatt), betegséget, mindent. Kürölöttünk sorra bomlanak fel a házasságok. Szóval azt hiszem, nincs mit megbánnunk a korai összeköltözésben :)
De tény, nem való mindenkinek.
4 hónap után költöztünk össze,ésszerű volt.2 éve élünk együtt,jól működik.
Mire vártunk volna?
Előtte expasi,4 év után se akart összeköltözni...(csodálkozott hogy kitettem,ha 4 év se elég összeköltözni,akkor várhattam volna komolyabb dolgokra)
Mi gyakorlatilag azonnal összeköltöztünk. Most komolyan, minek várni?
Különben meg ha amúgy is folyton ott vagy nála, akkor tulajdonképpen igazából nem változna semmi :)
Ha nála alszol minden nap,akkor gyakorltilag ott laksz már,csak szüleidhez jársz mosatni,időnként enni,nem?
Felesleges halogatni,nincs ez korán.
(16 évesen az lenne,de 24 évesen nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!