Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveikben összekerült pároknál mi a jellemző, csak összejárnak évekig, vagy megvárják míg a gyerekek kirepülnek és akkor költöznek össze, vagy pedig összeköltöznek és idővel házasságot is kötnek?
Mi a párommal összeköltöztünk, mozaikcsaládként élünk és kb másfél év után házasságot is kötünk.
Viszont sokan jelezték felénk, hogy ez önzőség a gyerekekkel szemben, mert ilyenkor illik megvárni míg kirepülnek a gyerekek...
Mi is 40+ ismerkedtünk meg. 4 hónap után összeköltöztünk, 3 év után volt tavaly az esküvőnk. Férjemnek 2 gyerekéből a nagyobbik él velünk és az én fiam
"sokan jelezték felénk, hogy ez önzőség a gyerekekkel szemben, mert ilyenkor illik megvárni míg kirepülnek a gyerekek..."
Saját életében legyen ilyen okos. Általában olyanok szoktak ilyen formában belepofázni, akik életükben nem éltek kapcsolat, házasság nélkül. "illik' Lófszt illik. Ez az egy életed van.
Itt a lényeg, h a gyerek jól kijön-e pároddal, a párod normálisan viselkedik-e vele.
Ha igen, akkor nincs probléma, jó is ha össze költöztök és a gyerek mellett legalább van egy apa/anya szerepet betöltő ember is.
Micsoda idióta tanácsolta ezt?
És amúgyis, mi a francért érdekel más véleménye?
Tudod,nekem mikor mondanák meg, mit csináljak..:")
Szedd össze magadat és csináld azt, ami nektek jó!
Ki tanácsol ilyet?
Ha boldogok vagytok és a gyerekek is elfogadják a párodat..mi tart vissza? Az is lehet hogy egy életre szóló élmény lesz. :)
Nincs az az ég, hogy negyvenesként még egyszer összeköltözzek bárkivel.
A francokat, azt. Éltem együtt 15 éven át egy párkapcsolatban, remek volt, aztán szétmentünk, és élvezem, hogy egyedül vagyok.
Még egyszer nem alkalmazkodom máshoz, bocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!