Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vagyok ennyire boldogtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire boldogtalan,és kiégett annak ellenére hogy itthonról dolgozhatok, a magam ura vagyok és úgy osztom be az időm,ahogy akarom? Folyton depressziós vagyok, a párommal nem érzem jól magam, de miért?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallgatom,mennyire szerencsés vagyok mert akkor kelek és fekszem amikor nekem tetszik.Ha megcsinálom a melót,utána a magam ura vagyok, nincs gyerek semmi. Ha akarok kimegyek a kertbe,ha nem akkor úgy marad..Ennek ellenére boldogtalanság gyötör, körbenézek és azt látom magam körül,hogy benne vagyok egy spirálban amiből nem tudok szabadulni.ha nem teszek semmit, a párom nem fog, az a típus, aki évekig is elvolna a koszban, a csúnyában és nem törekszik arra,hogy szebbé tegyük a házat amiben vagyunk,vagy elköltözzünk innen. Miért gyötör a magány,és ez az érzés állandóan? Úgy érzem,csak bennem van tenni akarás, és ha szólni merek neki, jön a lavina, a véget nem érő veszekedés. Valójában a boldogtalanságom kulcsa,hogy nem jó pár mellett vagyok? Észrevettem,hogy sok olyan dolgom lett, ami már-már mánia szerű,és ilyenekkel korábban soha nem találkoztam. Valamint fáj az is,hogy a háztartás is csak rám vár, de ő nem tesz semmit,hiába van hozzám hasonlóan itthon. Neki kimerül a nap abban,hogy pötyörészik a gépen, bevallásokat csinál és ha az megvan akkor lógatja a lábát.- Ha én nem takarítok,ő nem fog.
tegnap 17:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem tudom, miért vagy ilyen?
tegnap 18:01
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

De miért kérdezed meg, hogy miért? Semmi kiteljesítő, szórakoztató dologról nem írtál!

Költözz el, élj egyedül, és keress olyan társaságot, aki / akik szórakoztatnak! Nyilván ez lenne a megoldás!

Erre te?

Nem.

Miért nem? Miért jó neked a pároddal, aki nem szórakoztat, nem dolgozik otthon, semmittevő?

Miééért?

Kötői a kérdés, ne keress kifogásokat, forgasd fel az életed.

tegnap 18:03
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Mert nincs életed, és a jelenlegi pároddal nem is lesz. Hány évesek vagytok, hogy már ilyen nyugdíjaséletet éltek?
tegnap 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Ezt komolyan meg kellett kérdezni? Ki sem mozdulsz nincsenek barátaid akikkel jól szórakoznátok programokat csinálnátok. A párod pedig....eddig elviselted szerintem ezután is elfogod.
tegnap 18:20
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert alig mozdulsz ki?
tegnap 18:36
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

nekem nem menne a HO

nekem szükségem van valami rendszerre benne

ez a mindig otthon vagyok kiakasztana

még szerencse h a pandémia alatt is terepi munkám volt és csak az idő felében kellet otthon lenni

keress más munkát vagy járj be az irodába legalább heti 2x

tegnap 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon bedepiztem a 100% HO alatt pedig én aztán tényleg introvertált vagyok. Párom is HO-zik, szerintem neki se való, teljesen be van lassulva, szétszórt lett, és szerintem amiatt, hogy nem tudja kezelni a HO-t, de nem merem neki mondani.
tegnap 18:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A home office az csak akkor jó ha egy nap több lakásban is megfordulsz órákra pl rokonoknál, boltokban, szabad téren, nagyobb helyeken. Bent egy szobában a 4 fal között 20-21 órát, az nem ad elég élményt ami kell.
tegnap 18:51
 9/19 anonim ***** válasza:

#8 mert a közlekedés és az irodában zajban ülés adja az élményt :D

Ha be kéne járnia a kérdezőnek még szarabbul lenne szerintem.

Szerintem ettől független a gond.

tegnap 18:57
 10/19 anonim ***** válasza:

Mert lehet, hogy a pároddal nem igazán illetek össze, emiatt nem jó neked vele élni.

Plusz ahogy fentebb írták, nyugger életet éltek, folyton otthon vagytok, nem jártok el szórakozni stb. Néha az is kell.

tegnap 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!