Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vagyok ennyire boldogtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire boldogtalan,és kiégett annak ellenére hogy itthonról dolgozhatok, a magam ura vagyok és úgy osztom be az időm,ahogy akarom? Folyton depressziós vagyok, a párommal nem érzem jól magam, de miért?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallgatom,mennyire szerencsés vagyok mert akkor kelek és fekszem amikor nekem tetszik.Ha megcsinálom a melót,utána a magam ura vagyok, nincs gyerek semmi. Ha akarok kimegyek a kertbe,ha nem akkor úgy marad..Ennek ellenére boldogtalanság gyötör, körbenézek és azt látom magam körül,hogy benne vagyok egy spirálban amiből nem tudok szabadulni.ha nem teszek semmit, a párom nem fog, az a típus, aki évekig is elvolna a koszban, a csúnyában és nem törekszik arra,hogy szebbé tegyük a házat amiben vagyunk,vagy elköltözzünk innen. Miért gyötör a magány,és ez az érzés állandóan? Úgy érzem,csak bennem van tenni akarás, és ha szólni merek neki, jön a lavina, a véget nem érő veszekedés. Valójában a boldogtalanságom kulcsa,hogy nem jó pár mellett vagyok? Észrevettem,hogy sok olyan dolgom lett, ami már-már mánia szerű,és ilyenekkel korábban soha nem találkoztam. Valamint fáj az is,hogy a háztartás is csak rám vár, de ő nem tesz semmit,hiába van hozzám hasonlóan itthon. Neki kimerül a nap abban,hogy pötyörészik a gépen, bevallásokat csinál és ha az megvan akkor lógatja a lábát.- Ha én nem takarítok,ő nem fog.
febr. 10. 17:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
A homeoffice szerintem nem való embernek azokon kívül akik amúgy is otthon élnének, szocfóbiájuk van. Be lehet golyózni tőle.
febr. 10. 19:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Detto ugyanez nálunk. Én a HO-t élvezem, mert sok sok időt spórolok és pénzt is, nem csak benzin és oda-vissza út, hanem nem kell csinibe vágni magam, sokkal kevesebb irodai öltözetet veszek, a smink is lassan fogy, haj, stb ..ez napi 1 óra tovább alvás ahhoz képest mikor be kellett járnom.

De ugyanúgy depis vagyok, hasonló társam van és 2 gyerek, akiket 90%ban én látok el. Legyen szó időről, energiáról, anyagakiakról. Emellett nincs időm, energiám magamra, barátokra. Én ettől vagyok depis.

febr. 10. 19:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#11 pont, hogy nem. A HO pont azoknak nem való, akiknek amúgy nincsenek minőségi emberi kapcsolataik és még a kollégákat is jobb a senkinél. Akinek van jó ismerettségi hálója és sokat eljár privátban annak aztán totál nem fog hiányozni, hogy még az irodában is emberekkel.
febr. 10. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 nem ettől függ, inkább attól, hogy milyenek bent az emberek, meg milyenek a munkakörülmények. Ha toxic az egész közeg és utálod a kollégákat, akkor inkább a HO-nak fogsz örülni, mint a bejárásnak.
febr. 10. 21:00
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
A boldogtalanság nem külső körülményekben rejlik, hanem a tudatállapotodban. Lehetnek akármilyen jó körülményeid, ha nem változtatod meg a tudatállaopotod, a boldogtalanság mindig vissza fog térni.
febr. 10. 21:02
 16/26 anonim ***** válasza:
15%

Akik toxiknak neveznek más embereket, pont hogy ők a toxikok ezzel a viselkedéssel, mert ellenségként tekintenek más emberekre.

febr. 10. 21:04
 17/26 anonim ***** válasza:

Talán kapd fel a cókmókod, és csináld ugyanezt valahol thaiföldön a tengerparton koktéllal a kezedben 😃

Ez a fránya hideg és tél a z oka. Vagy legalább menj el a szomszédba síelni

febr. 10. 22:30
 18/26 tejjelkifili ***** válasza:
#16 akkor te toxik vagy. meg akkor én is :o nincs ebből kiút, örök karma kóma.
febr. 10. 23:23
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem a home office-szal van baja a kérdezőnek, hanem a kapcsolatával. Én lassan 12 éve home officeban vagyok, az égvilágon semmi bajom nincs, van családom, vannak barátaim, van életem, abszolút nem hiányzik irodába járkálás a szocializációhoz. Nekem mindig nagyon fura, mikor a hone officet a magánnyal meg az elszigetelődéssel azonosítják egyből, mintha az embernek semmi élete nem lenne a munkahelyén kívül.

A kérdező baja az, hogy a párja egy lusta ember, nem érdekli semmi, nincs benne semmi törekvés, a döglésről szól az élete, és ha ez még nem lenne amúgy elég unalmas önmagában, ugyanezen okból a kérdezőre hárul minden otthoni teendő, ha nem akar egy szarkupacon élni. Na ebbe tényleg rohadtul bele lehet fásulni, főleg, ha a baráti kapcsolatok is leépültek a kedves pár miatt és nincs is kivel csinálni bármit is, amivel legalább egy kicsit ki lehet ebből szakadni.

Szóval szerintem a kulcs az lenne, hogy pasi lecserél és el kéne kezdeni élni.

febr. 11. 06:30
 20/26 anonim ***** válasza:

Én senkit nem neveztem toxiknak. Azt mondtam, hogy az a toxik, aki ellenségként tekint másokra.

febr. 11. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!