Boldogtalan vagyok már régóta és depresszios. Nincs értelme így az életemnek. Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Bipoláris zavarom van és más mentalis betegségek is. Munkahelyem nincs. Le vagyok százalékolva. Csak telnek a napok boldogtalanúl. Legtöbbször csak fekszem az ágyba depresszióba. Nincs senkim a szüleimen kívűl. Most rátesz a karácsony is,hogy látom sokaknak van párjuk.Gyógyszereket szedek de hiába. Csak vagyok mint egy növény. Pénzem sincs. Semmihez nincs kedvem. Már a piába menekülök. Van aki hasonlóan van ? Mi a kiút ebből ?dec. 23. 05:27
1/10 anonim válasza:
Én dolgozok és nem piálok, ennyi a különbség. Gyűjtöm a pénzt eutanáziára vagy imádkozok, hogy rákos legyek.
2/10 anonim válasza:
Megváltozott munkaképességű emberként tudsz valami egyszerű munkát keresni.
Az javít az állapotodon minden tekintetben.
Ha állandóan otthon vagy, fekszel, semmire nem mész.
3/10 A kérdező kommentje:
Eutanázia nincs Magyarországon. Meg az nem olyan egyszerű szerintem .
dec. 23. 15:11
4/10 anonim válasza:
Akár milyen nehéz is a 4 fal között semmi nem lesz jobb.
Igaza van aki azt írta, hogy valami könnyű pár órás munkát kéne keresni. Lenne pénzed meg emberek között lennél.
Vannak csoportos terapiák is. Próbálj bekerülni ott hozzád hasonló emberet ismerhetnél meg. Az olvasás, festés zenehallgatás is jobb mint csak feküdni. Eltereli a gondolatokat. A művészet terápiás hatású. Vannak művézlszetterápiás csoportok is. Pl az Ébredések alapítványnál volt ilyen régebben keress rá.
5/10 anonim válasza:
1. Ilyen hülyeségeket minek kell írni? Ez nem segítség senkinek. Eutanáziára meg felesleges gyűjtened itthon nincs ilyen és máshol sem engélyezik mert valakinek nincs jó kedve. Ahhoz nagyon komoly okok kellenek. Aki meg akar halni az megtalálja a módját nem eutanáziára gyűjt és meg büszke is a hülyeségere.
6/10 A kérdező kommentje:
Itthon szoktam kondizni amúgy. Meg már jelentkeztem 4órás munkába csak még nincs felvétel. Sajna máshol képtelen lennék dolgozni úgy érzem.
dec. 23. 15:28
8/10 anonim válasza:
Minden ember sokkal többre képes mint gondolja. Te sem vagy ebben más. :) Próválj hinni magadban. A futás is nagyon jóhatású lehet. Sajnos most nem a leg ideálisabb hozzá az idő.
10/10 anonim válasza:
Esetleg he lenne egy kutyusod az segíthetne. Lenne egy rendszer az életedben. Kénytelen lennél kimozdulni és ha látod az örömét az neked is örömet okozna. Sok szeretetet kapnál tőle. És a kuytussal könnyű ismerkedni is a többi kutyással. Nagy felelősség de érdemes átgondolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!