Z típusú altato helyett dormicum?
Figyelt kérdés
Mennyivel járok jobban ezzel? 15mg lett felírva,jelenleg z típusú típusubol 10 mg az előírt,de már hozzá kellett csapnom fél szemet mert nem hatott. Ezért lenne a csere. Illetve aki ezt szedi,tudna véleményt mondani róla,milyen is?(vénásan kaptam,érzékeny nem vagyok rá)
Önmagában egy erős altató ez? Gondoltam rá hogy csak fél adaggal kezdek,ha az úgy is hat akkor nem kéne pár év múlva megint a dózis miatt aggódni
ma 14:11
1/3 anonim 

válasza:

Én olyan helyen dolgoztam, ahol kaptak a betegek dormicumot! Elsőnek felet vegyél be, de lehet még az is sok lesz
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 14:53
3/3 MTamas2 

válasza:

Vedd figyelembe hogy a Dormicum csak elaltatószer, az átalvást nem javítja mert nagyon gyorsan kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!