Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha most délben szorongásra...

Ha most délben szorongásra bevettem 13 szem 0,5 mg Frontint mellé bevehetek még Dormicumot is este?

Figyelt kérdés
A szorongást akarom elnyomni mert kórházba fekszek be és annyira félek a közösségtől hogy mozogni sem fogok merni
jan. 19. 14:17
 1/5 anonim válasza:
82%
Az orvost hívjad és ne itt kérjél tanácsokat. Szerinted itt hány igazi orvos praktizál és hány olyan orvos akinek kb annyi köze van az orvosláshoz mint Dr. Bubónak?
jan. 19. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megkérdezhetem,miért 13 darabot vettél be?

Jársz pszichiáterhez?

jan. 19. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
12 éve kezelnek sok gyógyszert szedtem már de hol jobban hol rosszabbul voltam. Azért vettem be a 13 Frontint hogy elnyomjam a kórház miatti szorongást, pedig én is érzem hogy szükség van rá.
jan. 19. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen megértem!

Én 15 évig voltam masszív frontin függő.

Ha szeretnél beszélgetni,írj rám nyugodtan!

jan. 19. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt itt van 22.-e, ha addig is (mint jó ideje) minden nap tolod tizesével a Frontint, akkor bajban leszel, mert a kórházban nem fogsz annyit kapni. Bírd már ki valahogy, a pszichiátria nem a pokol maga.
jan. 19. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!