Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha most délben szorongásra...

Ha most délben szorongásra bevettem 13 szem 0,5 mg Frontint mellé bevehetek még Dormicumot is este?

Figyelt kérdés
A szorongást akarom elnyomni mert kórházba fekszek be és annyira félek a közösségtől hogy mozogni sem fogok merni
2024. jan. 19. 14:17
 1/5 anonim válasza:
82%
Az orvost hívjad és ne itt kérjél tanácsokat. Szerinted itt hány igazi orvos praktizál és hány olyan orvos akinek kb annyi köze van az orvosláshoz mint Dr. Bubónak?
2024. jan. 19. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megkérdezhetem,miért 13 darabot vettél be?

Jársz pszichiáterhez?

2024. jan. 19. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
12 éve kezelnek sok gyógyszert szedtem már de hol jobban hol rosszabbul voltam. Azért vettem be a 13 Frontint hogy elnyomjam a kórház miatti szorongást, pedig én is érzem hogy szükség van rá.
2024. jan. 19. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen megértem!

Én 15 évig voltam masszív frontin függő.

Ha szeretnél beszélgetni,írj rám nyugodtan!

2024. jan. 19. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt itt van 22.-e, ha addig is (mint jó ideje) minden nap tolod tizesével a Frontint, akkor bajban leszel, mert a kórházban nem fogsz annyit kapni. Bírd már ki valahogy, a pszichiátria nem a pokol maga.
2024. jan. 19. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!