Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kb 2 éve elkezdtem edzeni és...

Kb 2 éve elkezdtem edzeni és nagyon sokat fejlodtem ami mindenkinek feltűnt viszont ez belőlem azt hozta hogy szorongok és félek attól hogy meghizok le fogyok össze esek és ez odáig fajult hogy nem tudom élni a mindennapjaimat úgy mint régen?

Figyelt kérdés
tegnap 20:16
 1/3 A kérdező kommentje:
És hogy akkor vajon mit fognak gondolni rólam az emberek..mert én így szeretem magam csak nagyon szorongok azon hogy elveszítem amim van.
tegnap 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
testképzavar k.m.n.
tegnap 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Hàt ne szorongj. Tök mindegy hogy mit gondolnak ròlad. Igy is úgyis lesz aki szeretni fog, lesz aki utàl, gyũlöl, irigyel, meg ilyenek. Te nem vagy a tested. Te egy szellemi lèny vagy a testben. A tested csak az amiröl felismernek, amin keresztül tevèkenykedsz. Te szàmitasz, nem a tested. Tehàt ne tedd tönkre magad a tested miatt. Vedd könnyedèn az èletet.

Talàld meg a helyed a tàrsadalomban. Mit tudsz tenni amire màsoknak szüksège van, de ami tèged is boldoggà tesz? Talàld meg a cèljaid ès haladj azokon. Hagyd figyelmen kivül a vesztesègeket ès erôsitsd meg a jò dolgokat, a nyeresègeket amiket elèrtèl az èletben. Ès tanulj, tanulj ès termelj, jàrulj hozà màsok èletèhez.

tegnap 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!