Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kaptam dühkitörést...

AzImi kérdése:

Miért kaptam dühkitörést miután letiltott facen?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit már régebbről ismertem, kutyasétáltatáskor szoktunk általában találkozni. Már régebb óta tetszett amúgy nekem és gondoltam kezdeményezek nála, hátha én is szimpatikus vagyok neki. Elkezdtem vele jobban össze barátkozni, elhívtam, hogy közösen sétáljuk, beszélgessünk. Ez eleinte jól alakult. Aztán tavaly áprilisban felvetettem neki az ötletet, hogy mit szólna hozzá, ha az udvarlója lennék. Visszautasította. Utána még többször találkoztunk és kedvesen oda mentem hozzá és beszélgetni próbáltam vele, de ezeket egyből elhárította, én nem is zaklattam aztán, egyből elmentem onnan. Május-júniusban ezt kb. 4-5 alkalommal eljátszottunk, de utána már nem jött többször.

Habár nem örültem ezeknek a visszautasításoknak, de egyáltalán nem voltam dühös vagy agresszív, egyébként sem jellemző rám ez.

Aztán eltelt egy kis idő, nyáron randiztam is egy másik nővel, de nem volt túl szimpatikus, igy csak egyedül maradtam.

Közben sokat gondoltam a kutyás csajra és augusztusban úgy gondoltam fel veszem vele a kapcsolatot, ezért írtam neki egy érdeklődő üzenet facen, hogy mi van vele, merre jár mostanában. Másnap beléptem az üzenetekhez és akkor láttam, hogy már nem érhető el, le vagyok tiltva, semmi választ nem kaptam. Na és ez volt az a pont amikor teljesen dühbe gurultam!, még kimentem sétáltam egy kört ekkor valamennyire még meg tudtam nyugodni.

Estefelé megittam néhány sört, aztán teljesen kivetőztem magamból, sajnos egy olyan rongálással végződött az este amiből aztán rendőrségi ügyem is lett. Bántódása nem esett senkinek szerencsére.

Vajon miért volt ez, hogy személyesen ilyen jól tudtam viselkedni, de amikor a letiltás jött azon teljes mértékben kiakadtam?

ma 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagy képes a normális indulatkezelésre.
ma 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
mert rosszul esett, hogy letiltott én is hasonloan reagálnék ha egy nekem tetsző fiú letiltana.
ma 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Indulatkezelési terápia kellene neked is, meg a másodiknak is. A nem az nemet jelent, nem pedig talánt, meg azt, hogy a továbbiakban nyaggathatjátok a másik felet! Nagyon is normálisan kezelte a helyzetet azzal, hogy letiltott, más elküldött volna melegebb éghajlatra. Talán ebből az esetből tanultál...
ma 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
* kellene járnod
ma 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A lány szóban sokszor közölte, hogy nem akar kapcsolatot tartani veled. Erre te ennek ellenére újra elkezdted zaklatni. Részéröl teljesen jogos a letiltás, a nem az nemet jelent és nem talánt.

A dühkitöréssel meg mindenképpen szakemberhez kellene fordulni, mielött nagyob bajt csinálsz másnak meg magadnak.

ma 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Már az első visszautasítast értened kellett volna, nem meg 5x bepróbalkozni, aztán még előtúrni a facebookját es ott is. Ez a csaj szemszögéből para lehet nagyon, megertem, amiért tiltott. Az indulatkezelés hianya és az agresszió komoly problema, amivel foglalkoznod kell
ma 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!