Mit csináljak, nagyon rosszul érzem magam?
Figyelt kérdés
Tegnap egy hozzám közel álló barátomnak elmondtam a másságomat. Először azt kérdezte hogy b.. i vagy? Homokos vagy? Utána ezért bocsánatot kért, azt mondta neharagudjak ezért. Nagyon sokszor elmondta hogy nem fog emiatt semmi sem változni, de én nagyon rosszul érzem magam, szégyellem a dolgot, és félek hogy ez érinteni fogja a barátságunkat. Nagyon zaklatott vagyok. Mit csináljak hogy ez elmúljon?ma 12:40
2/9 A kérdező kommentje:
De ez nem így megy
ma 12:43
3/9 anonim 

válasza:

Nézd, ha igazi barát akkor tényleg nem fog változtatni semmin. Bizonyára meglepődött és nem a legmegfelelőbb módon reagált.
4/9 A kérdező kommentje:
De attól még én nagyon rosszul érzem magam és legszivesebben több Frontint vennék be
ma 12:48
5/9 anonim 

válasza:

Hát pedig meg kell tanulnod együtt élni ezzel frontin nélkül is. Aki igazi az elfogad így, aki meg nem azért nem kár. Nem te vagy az egyetlen
6/9 anonim válasza:
Egy egészséges ember nyilván nem barátkozik búzákkal.
7/9 A kérdező kommentje:
De igen, barátkozik. Nagyon sok ismerősöm van aki tudja.
ma 14:11
9/9 anonim válasza:
Richike. Lehet ismerőseid vannak, de barátaid nincsenek. Hátad mögött röhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!