Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rosszul érzem magam,...

Nagyon rosszul érzem magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A pszichés betegségemet nagyon rontja ez az élethelyzeti bizonytalanság az áremelkedések miatt, féltem a létfenntartasom és a pszichés állapotom is rossz.fél életemet kórházban töltöttem félek hogy visszaesek
2022. júl. 23. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom és megértem.

Dolgozol? Vagy van vmi fix bevételed? (Nem kell erre válaszolni.)

Én személy szerint nem nézek tv-t, nem hallgatok rádiót, nem olvasok újságot, nem nézek hírportálokat. Elég kellemes így az élet. :))

2022. júl. 23. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Dolgozok takarítóként 4 órában, rehabilitációs munkahelyen mellette le vagyok százalékolva de az nem sok pénz
2022. júl. 23. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
ha egyedül élsz, és kis lakásban, akkor gondolom neked nem kell sok rezsit fizetni
2022. júl. 23. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Azt tudod csinálni,hogy felreraksz. Kaján kell spórolni,ruhákat nm kell venni van elég biztos.en max az 590ft/kg turiba havonta egyszer megyek el szétnézni,és max 1000ft ot költok.nehez nekem is, összesen van 101000ft,ebből télire fát kell venni,rezsit,internetet fizetni.a helyi családsegítőhoz menj el,én kapok kenyeret meg néha péksüteményeket,nm egészséges de ezen tudok csak spórolni.melle veszek tojást, olcsó virslit,és beosztom a pénzt kőkeményen.nincs más út.max hétvégén tudnék dolgozni,de a hátam nm bírja sajnos a fizikai munkát pedig régen takarítottam.
2022. júl. 23. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidd el mi is,és nagyon sokan vannak most így,borzalmasan emelkednek az árak. Rossz látni hogy sok valaki megteheti hogy még így is jól éljen,én viszont nem,nekem ez jutott el kell fogadni,vannak gazdagok,szegények.
2022. júl. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!