Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha már nagyon...

Mit csináljak, ha már nagyon rosszul érzem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem semmi jövőm nincs. Nincsenek barátaim, a szüleimmel nem akarok erről beszélni, nem értenék meg, és gázul érezném magam. Anya többször is hozzám vágta a szünetben, hogy olyan vagyok, mint egy depressziós, de csak ennyi. Egész nyáron az ágyban feküdtem, alig volt, hogy kétszer-háromszor kimentem a házból. Nagyon rosszul érzem magam, már vagy egy órája csak sírok, és fáj fejem. Nem tudom mitől van, de egyre rosszabb, és mióta az eszemet tudom bennem van ez az érzés. Senkinek nem tudok róla beszélni, és nagyon egyedül érzem magam.

Viszont a szüleim miatt nem akarok meghalni, de élni sem tudok, egyszerűen nem megy, ha lehet ezt életnek nevezni. Mit csináljak, hogy jobban érezzem magam? 15/L

2015. aug. 16. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ujjazd meg magad, holnap pedig keress fel egy pszichológust.
2015. aug. 16. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Frankók ezek a hosszú 11 hetes nyári szünetek...

De azért a tanárok mindig jönnek a hülyeségükkel, hogy had pihenjen a gyerek jó sokat. Valójában 99%-uk szétunja fejét, nem tud magával mit kezdeni és súlyosabb esetben már depressziós tüneteket mutat.

2015. aug. 17. 20:38
 3/3 anonim válasza:
Próbálj meg beszélgetni vkivel az talán segítene.
2015. aug. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!